Útoky na milionárku Carmen Geiss: Aj Covid-19 si vymyslíš, len aby sa o tebe hovorilo

Potom, čo nemecká milionárka zverejnila informáciu, že mala koronavírus, fanúšikovia na ňu začali útočiť.

24.10.2020 00:00
Carmen a Robert Geissenovci Foto:
Carmen a Robert Geissenovci.
debata

Aj svojrázna milionárka Carmen Geiss ochorela na koronavírus. Akonáhle na sociálnych sieťach, kde ju sledujú státisíce fanúšikov priznala, že pred niekoľkými mesiacmi mala pozitívny test, okamžite sa spustila vlny kritiky aj pochybností. Keďže človek nakazený ochorením Covid-19 má byť v izolácii, fanúšikovia sa pýtajú, prečo je okolo nej na záberoch stále toľko ľudí.

Jej zábery z leta pochádzajú z Južného Tirolska či zo Saint-Tropez a tak sa fanúšikovia pýtali, či cestovala sem a tam aj s koronavírusom. „Zaujímavé, koľko toho stihla v júli s koronou,“ ozývali sa fanúšikovia v komentároch. Preto ju dokonca obvinili, že si pozitívny test vymyslela, len aby okolo seba zasa rozprúdila debatu. Geiss sa bránila: "Ja nemusím nikomu skladať nejaké účty. Alebo mám zverejniť svoj pozitívny test?, odpovedala zvedavým fanúšikom.

Priznala, že spolu s manželom boli na niekoľkých dovolenkách v júni a júli. Počas nich strávila 10-dňovú karanténu v Saint-Tropez. Pre magazín Bild povedala: „Koncom júna som mala náhle teplotu 39,5 a zimnicu. Jednej noci som sa cítila naozaj zle. Na krvnom teste však nebolo nič podozrivé. Potom mi urobili test z nosohltanu a ten vyšiel pozitívne. V noci som mala problémy s dýchaním, ale na druhý deň to bolo lepšie,“ opísala.

Následne ešte dodala, ako táto informácia o tom, že je pozitívna, ovplyvnila jej psychiku. „Nemohla som spať. Mala som strach, že zomriem.“ Prezradila, že nikto z jej rodiny pozitívny nebol, jedinou nakazenou v jej okolí bola blízka kamarátka.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Carmen Geiss #Covid-19

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...