Šesťdesiatnik? Tomu neuveríte! O slovo sa hlási niekdajší idol Petr Kotvald

Petr Kotvald a Stanislav Hložek kedysi patrili k obdivovaným idolom československých tínedžeriek.

24.10.2020 00:00
Petr Kotvald Foto:
Spevák Petr Kotvald.
debata

Čas plynie neúprosne a hoci k mužom býva o čosi láskavejší než k ženám, starnú aj tieto niekdajšie hviezdy. Petr Kotvald oslávil v júli 61 rokov, jeho kolega má o päť rokov viac.

Spevák Petr Kotvald. Foto: Petr Kozlik
Spevák Petr Kotvald Spevák Petr Kotvald.

Petr Kotvald však neprestáva byť aktívny na poli hudby. Dôkazom toho je aj nový videoklip Brejle z aktuálneho albumu LX. „To se občas jenom zdá, že dobrých zpráv ubylo. Láska brejle má a počítá se všema,“ odkazuje v novom singli fanúšikom.

„Prvú klapku videoklipu BREJLE sme nakrútili 1. marca 2020 s tým, že už len dotočíme pár záberov v exteriéri hneď, keď bude vonku viac zelene,“ začína rozprávanie o svojom najnovšom hudobnom projekte Petr Kotvald a pokračuje: „Zvyšné zábery sme napokon nakrúcali až na konci mája, ale napokon sme ich v postprodukcii aj tak nepoužili. V toku udalostí sme totiž zmenili koncept klipu a zároveň sme posúvali termín jeho premiéry na lepšie časy, aby klip pôsobil pozitívne. Lenže, slovo ‚POZITÍVNY‘ už opäť stráca svoj pôvodný význam a nás zase začína desiť, namiesto toho, aby nás tešilo,“ dodáva k videoklipu legendárny český spevák.

Spevák Petr Kotvald a jeho dcéra Viktórie... Foto: Profimedia
Spevák Petr Kotvald a jeho dcéra Viktórie Kotvaldová. Spevák Petr Kotvald a jeho dcéra Viktórie Kotvaldová.

Zaujímavosťou je, že aj dcéra Petra Kotvalda sa venuje hudbe, na nedávnom koncerte pre TV Óčko sa objavila Viktorie Kotvaldová s otcom na pódiu, kde spievala ako jeho vokalistka. Okrem nej má spevák aj syna Mikuláša.

debata chyba
Viac na túto tému: #Petr Kotvald a Stanislav Hložek

+ Nezaoberajte sa neustále rozprávaním o cvičení, začnite konať.
Buďte viac produktívny a robte niečo preto aby...

+ Zamerajte sa na seba a na svoje chyby, všetko ostatné počká.
Časom sa všetko uvedie na pravú mieru, nemáte sa...