S ďalším zajačikom je koniec! Beckinsale dala zbohom 23-ročnému Graceovi

Ďalší vzťah herečky Kate Beckinsaleovej s výrazne mladším partnerom sa údajne skončil. Kráska sa údajne rozišla s hudobníkom Goodym Graceom.

24.10.2020 10:50
debata
Herečka Kate Beckinsale. Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Herečka Kate Beckinsale. Herečka Kate Beckinsale.

Podľa správ britských novín The Sun sa dvojica prestala sledovať na Instagrame a na sociálnej sieti nepribudli ani žiadne nové spoločné fotografie. Štyridsaťsedemročná Beckinsale a len 23-ročný Grace, ktorý je pôvodom Kanaďan, pritom strávili spoločne niekoľko týždňov aj v karanténe.

Médiá ich prvýkrát zachytili začiatkom tohto roka v januári a vzťah potvrdili v apríli. Navzájom si gratulovali k narodeninám a trávili spolu veľa času. Ako tvrdí zdroj, ktorý citujú noviny, momentálne je už Goody Grace späť v rodnej Kanade.

O tom, čo bolo dôvodom rozpadu vzťahu, informátor nehovoril. Pre herečku, ktorú svet pozná napríklad z filmovej série Underworld, však nejde o prvý krátkodobejší vzťah. Navyše s mladším partnerom. Posledné roky sa totiž po boku britskej rodáčky objavil napríklad komik Pete Davidson či model Matt Rife.

Dlhé roky predtým žila Beckinsale s režisérom Lenom Wisemanom a tvorila tiež pár s kolegom Michaelom Sheenom, ktorý je aj otcom ich dospelej dcéry Lily Mo (21).

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rozchod #zajačik #Kate Beckinsale

+ Začnete s pestovaním vlastných plodín a určite vám budú chutiť viac.
Nebuďte príliš nervózny, všetko zvládnete...

+ Hydratujte svoje telo, momentálne to potrebuje stále viac a viac.
Nechváľte sa, mohlo by vám to skôr ublížiť ako...