Tak toto vyšlo! Neverného princa Charlesa si v Korune zahrá... Tento neverník

Už je známe, ktorá herecká dvojica stvárni Dianu a Charlesa v piatej a šiestej sérii seriálu "The Crown" (Koruna).

26.10.2020 00:00
Princ Charles Foto: ,
Princ Charles a Lady Diana na fotografii z roku 1981.
debata

Herec Dominic West stvárni princa Charlesa v populárnom seriáli Netflixu „The Crown“ (Koruna). Ako uvádza britský denník The Sun, následníka trónu bude hrať v dvoch posledných častiach série – v piatej a šiestej.

Piata sezóna sa bude niesť v znamení problémového manželstva Charlesa a princeznej Diany, ktorú stvárni Elizabeth Debicki. Jej meno bolo v súvislosti so seriálom známe už v auguste. 29-ročná herečka vtedy napísala na Twitter: „Duch, slová a činy princeznej Diany žijú v srdciach toľkých ľudí. Je pre mňa skutočnou výsadou a cťou byť súčasťou tejto majstrovskej série, ktorá ma od prvej epizódy úplne pohltila.“

Herec Dominic West. Foto: SITA/AP, Grant Pollard
Herec Dominic West. Herec Dominic West.

V seriáli sa menia predstavitelia hlavných rolí pravidelne, pretože každá séria mapuje niekoľko rokov britskej monarchie. Štvrtá séria, ktorá sa k divákom dostane 15. novembra, prinesie pohľad na vzťah princa Charlesa (Josh O'Connor) s mladučkou Dianou Spencerovou (Emma Corrin). Seriál prinesie udalosti z 29. júla 1981, kedy si vtedy iba 20-ročná Diana Spencer brala za manžela britského princa Charlesa.

Herečka   Elizabeth Debicki. Foto: SITA/AP, Joel C Ryan
Herečka Elizabeth Debicki. Herečka Elizabeth Debicki.

Práve okolo Dominica Westa (51) bolo v posledných dňoch horúco. Britský bulvár zverejnil zábery herca, ženatého muža a otca štyroch detí, ako sa nežne dotýka a túli s kolegyňou Lily Jamesovou. Po zverejnení fotografií sa West vrátil domov ku svojej manželke Catherine FitzGeraldovej, následne sa dvojica spoločne postavila pred objektívy reportérov, ktorí už striehli pred ich domov a spoločne im zapózovala. Čo presne sa medzi trojicou odohráva tak zostáva nateraz zahalené tajomstvom.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #princ charles #The Crown #Dominic West

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...