Adele v slávnej šou ukázala štíhlu postavu! Neriešte už veľkosť jej gatiek, bránia ju

Speváčka Adele už niekoľko mesiacov púta pozornosť viac svojím vzhľadom ako hudbou. A výnimkou nebolo ani sobotňajšie vysielanie populárnej šou Saturday Night Live.

26.10.2020 00:00
debata
zväčšiť Speváčka Adele (v strede) počas hosťovania šou... Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
565168176 Speváčka Adele (v strede) počas hosťovania šou Saturday Night Live s kolegyňou H.E.R. (vľavo) a Kate McKinnonovou.

Britská rodáčka sa stala celebritnou hostiteľkou slávneho programu, ktorý sa vysiela v USA už niekoľko dekád. Ešte pred sobotňajšou premiérou sa objavili na internete prvé promo zábery a krátke video, v ktorom sa 32-ročná Britka prihovára divákov spoločne s kolegyňou H.E.R a komičkou Kate McKinnovou.

Samozrejme, bola to práve niekoľkonásobná držiteľka Grammy, ktorej podoba okamžite zarezonovala medzi internetovými užívateľmi aj fanúšikmi šou. Adele totiž opäť predviedla svoju štíhlu postavu. Hoci tvár mala zakrytú rúškom, prezradil ju jej nezameniteľný hlas aj smiech. A diváci si mohli všimnúť ešte čosi – Adele si zavtipkovala s pravým „americkým“ prízvukom, čím vyvolala humorné reakcie aj u svojich kolegýň.

Nedávno sa na obranu speváčky postavil britský umelec Alan Carr, ktorý je považovaný za jej dobrého priateľa. Ten prezradil, že už mu poriadne lezú na nervy neustále otázky na jej stratu hmotnosti a zmenu postavy.

„Vždy bola rozkošná s tými jej očami a veľkými perami. A zdá sa mi, že trochu vám uniká podstata, keď neustále riešite, akú veľkosť nohavičiek si teraz oblieka. Vždy tam bude totiž ten hlas. Ten výnimočný a inšpiratívny hlas,“ dodal Carr vo videu na YouTube k jeho šou Lorraine.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

3 days to go ♥️

Príspevok, ktorý zdieľa Adele (@adele),

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Adele #štíhla postava #Saturday Night Live

+ Nebojte sa, čo má prísť príde, ale môžete tomu aj dopomôcť.
Nenechajte nikoho aby si z vás robil srandu, alebo...

+ Hydratujte svoje telo, momentálne to potrebuje stále viac a viac.
Nechváľte sa, mohlo by vám to skôr ublížiť ako...