Plán slávnej moderátorky? Keď odídu deti, bude s manželom chodiť po dome nahá

V Amerike patrí Kelly Ripa medzi najobľúbenejšie tváre z televíznej obrazovky. A nielen to, tiež sa neostýcha vyjadrovať ku svojmu súkromiu.

27.10.2020 00:00
debata (2)
Moderátorka Kelly Ripa a jej manžel Mark... Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
Moderátorka Kelly Ripa a jej manžel Mark Consuelos. Moderátorka Kelly Ripa a jej manžel Mark Consuelos.

Ešte pred pár mesiacmi v rozhovore pre magazín People priznala, že žiť rodinný život je síce pekná vec, ale znamená to, že manželia na seba takmer nemajú čas.

„Mali sme naše deti takí mladí… boli sme zobratí len rok, keď sa nám narodil Michael, takže vlastne máme deti okolo seba celé naše manželstvo,“ komentovala Ripa pre People. „Takže, keď príde na prázdne rodinné hniezdo, fakt sa už na to tešíme,“ doplnila s úsmevom Ripa a narážala na to, že obaja s mužom čakajú, kedy sa ich najmladší syn Joaquin vyberie na internát.

Consuelos tiež dodal, že ich dobrý priateľ Rob Lowe (pozn. americký herec) zvykol hovoriť, čo je najväčšou výhodou, keď deti odídu z domu. „Keď odídu, už takmer vôbec na seba neoblečiete šaty. Ste nahí celý čas, takže na to sa tešíme,“ prezradil pre People 49-ročný fešák, ktorý si o rok staršiu kolegyňu vzal v roku 1996.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

One year ago and still a full #humpday #mood this man eats #pbandj

Príspevok, ktorý zdieľa Kelly Ripa (@kellyripa),

Päťdesiatročná blondínka sa len nedávno tiež prihovorila fanúšikom na sociálnej sieti po tom, čo sa objavili na verejnosti zábery jej manžela – herca a moderátora Marka Consuelosa prezlečeného v policajnej uniforme. Internetový svet zaujal, div sa svete, svojím rozkrokom. Podľa viacerých nadšených reakcií od žien aj mužov, ktoré poukazovali na jeho objem, sa následne rozhodla samotná Ripa pochváliť svoju polovičku a potvrdila tak podľa amerických médií, že známy muž z televíznej obrazovky má svoje fyzické „kvality“.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

@people thank you for the family photos @kellyripa thank you for those beautiful kids...issue hits newsstands this Friday.

Príspevok, ktorý zdieľa Mark Consuelos (@instasuelos),

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #deti #rodina #Kelly Ripa #Mark Consuelos

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...

+ Nezabúdajte na vitamíny a tekutiny, vaše telo ich práve teraz potrebuje.
Tvrdo pracujte, ale nezabúdajte na...