Katy Perry oslávila narodeniny! Bloom jej pripravil vyznanie a odhalil toto...

Nedávno sa speváčka Katy Perry stala mamou dcérky Daisy. Jej životný partner a otec dievčatka, herec Orlando Bloom jej v nedeľu prichystal zamilované vyznanie.

26.10.2020 13:33
debata
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Happy Birthday my love ❤️oh the places we’ll go...

Príspevok, ktorý zdieľa Orlando Bloom (@orlandobloom),

Speváčka oslávila 25. októbra svoje 36. narodeniny a Bloom sa rozhodol zaspomínať sa na niekoľko ich spoločných momentov. Na Instagrame zverejnil súkromné zábery, ktoré doposiaľ verejnosť nevidela a na ktorých vidieť zaľúbencov v rôznom časovom období a na rozmanitých miestach.

„Všetko najlepšie mojej láske, na miestach, ktoré sme spolu navštívili,“ pridal herec svoj komentár k fotografiám, ktoré zachytávajú dvojicu napríklad v Egypte pri pyramídach, ale aj ležiac spolu v posteli. Speváčku na nej vidieť s plavovlasým účesom, ale aj na starších záberoch s tmavými vlasmi.

Speváčka Katy Perry na zábere zo záznamu... Foto: SITA/AP
Speváčka Katy Perry na zábere zo záznamu Country Music Television Awards. Speváčka Katy Perry na zábere zo záznamu Country Music Television Awards.

Ešte prekvapivejšie však bolo krátke video, ktoré herec zverejnil ako prvé v nedeľňajší narodeninový deň jeho partnerky. Perryovej totiž zablahoželal k narodeninám Borat alias Sacah Baron Cohen. „Jak sie masz, Katy Pepsi,“ prihovoril sa jej Cohen v stvárnení svojho alter-ega Borata.

Zavtipkoval si aj na margo starších fotografií, keď paparazzovia pristihli Blooma nahého na dovolenke s Perryovou a rozoberali veľkosť jeho mužstva. „Musí byť pekné vidieť Orlanda rozkvitnúť (z angl. bloom)… Maj krásne narodeniny,“ odkázal jej Cohen.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

@katyperry your dream come true birthday message my love HAPPY BIRTHDAY ❤️@boratsagdiyev

Príspevok, ktorý zdieľa Orlando Bloom (@orlandobloom),

Celebritná dvojica, ktorá sa od augusta teší zo spoločného potomka, začala spolu randiť už v roku 2016. Takmer na rok sa však po pár mesiacoch chodenia rozišli, aby sa potom znovu dali dokopy a už spolu zostali. Bloom požiadal Perryovú o ruku minulý rok na sviatok zamilovaných. Ku svadbe však zatiaľ nedošlo, dvojica sa v roku 2020 musela sústrediť viac na príchod bábätka na svet.

Perry sa nedávno prvýkrát od augustového pôrodu objavila na obrazovke, urobila tak v rámci online vyhlásenia cien Country Music Awards, ktoré sa konalo v USA minulý týždeň.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Katy Perry #narodeniny #Instagram #Orlando Bloom

+ Odpočinok je tak isto dôležitý ako tréning.
Ak skutočne chcete a ak sa snažíte, všetko stihnete bez problémov....

+ Nemeňte svoje stravovacie návyky, momentálne je vaše telo spokojné.
Práca, ktorú milujete, prinesie neočakávaný...