Konečne bez detí! Herecký párik si užíval na pláži, New York vymenil za Austráliu

Niekedy si treba užiť chvíle aj bez detí. Herečka Rose Byrne a jej manžel Bobby Canavale o tom vedia svoje. Aj pred víkendom si našli pár momentov pre seba.

27.10.2020 00:00
debata
Herečka Rose Byrne a Bobby Cannavale si... Foto: Media-Mode / SplashNews.com / Splash / Profimedia
565149385 Herečka Rose Byrne a Bobby Cannavale si spoločne užili deň na pláži v Byron Bay. Po dlhšom čase vyrazili von bez detí.

Známu dvojicu zachytili objektívy na pláži v austrálskom Byron Bay. Štyridsaťjedenročná Byrne a jej o deväť rokov starší partner sa najprv osviežili vo vode a potom spoločne šantili cestou k uterákom. Všetko zaznamenali objektívy paparazzov.

Už niekoľko mesiacov sa hollywoodsky pár, ktorý sa zoznámil v roku 2012, nachádza v herečkinej rodnej Austrálii. Napriek tomu, že Cannavale je americký občan, privítal túto zmenu po tom, čo prvé mesiace karantény v rámci pandémie koronavírusu musela celá rodina tráviť v New Yorku. Práve toto mesto bolo na jar zasiahnuté výrazne pandémiou a herecký pár spoločne s ich dvoma deťmi trávili väčšinu času doma.

Herec Bobby Cannavale a Rose Byrne - v šatách... Foto: SITA/AP, Charles Sykes
Bobby Cannavale a jeho snúbenica Rose Byrne Herec Bobby Cannavale a Rose Byrne - v šatách Thakoon.

„Máme šťastie. Sme v poriadku a sme v bezpečí, ale zároveň je to desivé. Máme dve malé deti a strávili sme s nimi dlhý čas zavretí len doma,“ uviedla v augustovom rozhovore herečka. Zároveň však dodala, že má medzi priateľmi niekoľkých, ktorí pracujú v zdravotníctve a ich situácia bola omnoho zložitejšia aj nebezpečnejšia.

Na otázku, ako sa jej podarilo zostať psychicky v pohode počas mesiacov karantény s rodinou, však už odpovedala s humornejšou nadsázkou. „Alkohol, drogy a porno, to pomohlo,“ komentovala v augustovom podcaste so smiechom.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #pláž #Austrália #Rose Byrne #Bobby Cannavale

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...