Nahliadnite do kuchyne či obývačky nového hniezdočka Cameron Diazovej!

Manželia Benji Madden (41) a Cameron Diaz (48) sa sťahujú so svojou desaťmesačnou dcérou Raddix do nového domu.

28.10.2020 00:00
debata

Trojčlenná rodinka zrejme potrebuje viac priestoru a tak sa podľa stránky „PageSix“ presťahuje do novej nehnuteľnosti v celebritami vyhľadávanej štvrti Beverly Hills v Los Angeles.

Cena novej vily bola 14,7 milióna dolárov a na zhruba 860 metroch štvorcových má sedem spální a desať kúpeľní a leží na pozemku s rozlohou 7 000 metrov štvorcových. Ich blízkymi susedmi tak už čoskoro budú Vin Diesel (53), John Mayer (43) či Kate Upton (28).

Cameron Diaz a Benji Madden sa sťahujú do... Foto: Profimedia
cameron diaz Cameron Diaz a Benji Madden sa sťahujú do nového domu za takmer 15 miliónov dolárov - toto je ich nová kuchyňa.

Veľká zmena to ale pre čerstvých rodičov nebude – párik žil doteraz v dome v kopcoch nad Beverly Hills. V uzavretej štvrti bývali vedľa speváčky Adele (32), Jennifer Lawrence (30) či Katy Perry (36), ktorá sa čoskoro s Orlandom Bloomom presťahuje do nového domova v Montecito. Cameron Diaz vlastní aj dom v Sunset Strip v Los Angeles a byt v hodnote osem miliónov eur v New Yorku.

Cameron Diaz a Benji Madden sa sťahujú do... Foto: Profimedia
cameron diaz Cameron Diaz a Benji Madden sa sťahujú do nového domu za takmer 15 miliónov dolárov - toto je ich nová obývačka.

48-ročná slávna blondínka a jej manžel, muzikant Benji Madden, sa stali rodičmi koncom decembra, dcérku im porodila náhradná matka. Ich dcérka Raddix Chloe Wildflower Madden prišla na svet 30. decembra v Los Angeles. Cameron Diaz sa za muzikanta Benjiho Maddena z kapely Good Charlotte vydala v roku 2015.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Cameron Diaz #Benji Madden

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...