Dara Rolins šla znovu pod nôž s vlastným nosom! Čo prišlo, asi (ne)čakala...

Slovenskú speváčku Daru Rolins si mnohí pamätajú ešte z čias pred absolvovaním plastickej operácie na zväčšenie poprsia či korekciu nosa.

27.10.2020 11:20
debata

Možno aj preto mnohých prekvapilo, keď sa objavili správy, že bratislavská rodáčka šla pod nôž znovu. Ale žiadna kaša sa neje taká horúca…

Slovenská umelkyňa sa vydala pred pár dňami do Kyjeva, kde navštívila súkromnú kliniku vychýreného plastického chirurga Maxima Ivanchuka. Prezradil ju on sám, keď na svojom instagramovom profile zverejnil ich spoločný záber a pripísal odkaz o tom, že „šarmantná dáma má nový nos“. Rolinsovú okamžite začali kontaktovať médiá kvôli vyjadreniu, čo vlastne si nechala na klinike na svojom nose upraviť.

„Môžem vás upokojiť, že žiadne lámanie a veľké operácie môjho nosa sa nekonali. Na odporúčanie som odletela na predĺžený víkend do Kyjeva, kde mi doktor konečne spriechodnil obe nosné dierky a ja môžem asi po desiatich rokoch konečne voľne a zhlboka dýchať,“ uviedla pre Nový čas Dara Rolins.

Na svojom Instagrame neskôr pridala ešte jedno vyjadrenie. „Necítim potrebu sa hájiť, ani nikomu nič podrobne vysvetľovať a ak by mal niekto tu na Instagrame pocit, že som sa pýtala na hodnotenie či o radu, tak nie,“ odkázala Rolins sledovateľom.

„Tých pár ľudí, ktorých názor ma zaujíma, poznajú pravé pohnútky môjho rozhodnutia a ostatní, samozvolení odborníci na Daru, vložte prosím energiu do vecí, kde je o váš názor a všetky tie cenné rady záujem,“ doplnila ešte speváčka pri krátkom videu, kde máva do kamery. So svojím typickým nosom…

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #operácia #Instagram #nos #Dara Rolins

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...