Meghan s Harrym dostanú celebritných susedov: Ktorý slávny pár sa sťahuje?

Už niekoľko mesiacov žijú vo vilovej štvrti v Montecite, kde majú vraj omnoho viac pokoja ako v rušnom Los Angeles. Teraz dostane vojvodkyňa Meghan a jej manžel, princ Harry, nových celebritných susedov.

29.10.2020 00:00
Princ Harry a jeho manželka Meghan, vojvodkyňa... Foto: ,
Princ Harry a jeho manželka Meghan na archívnom zábere.
debata

Ako informoval magazín Vogue, do enklávy na horskom úpätí sa v najbližšom čase plánuje nasťahovať iný slávny pár. Konkrétne speváčka Katy Perry a herec Orlando Bloom, ktorí sa v auguste stali rodičmi dcérky Daisy. Podľa informácií, ktoré priniesol magazín People, si dvojica kúpila v tejto časti luxusnú vilu za zhruba 14 miliónov dolárov.

„Katy vyrástla v Santa Barbare a vždy to tam milovala. Orlando si to tam zamiluje skôr či neskôr. Vždy mal rád Malibu, ale Montecito ho osloví ešte viac, pretože ponúka viac súkromia,“ citoval People svoj zdroj.

Herec Orlando Bloom a jeho snúbenica, speváčka... Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
Herec Orlando Bloom vzal na premiéru svoju priateľku - speváčku Katy Perryovú. Herec Orlando Bloom a jeho snúbenica, speváčka Katy Perry.

O tom, dokedy táto oblasť zostane v zásade nedotknutou a pokojnou časťou okolia Los Angeles, sa však dá hovoriť len s neistými prognózami. Za posledné roky pritiahlo Montecito pozornosť viacerých svetoznámych hviezd, medzi nimi napríklad moderátoriek Oprah Winfreyovej a Ellen DeGeneresovej.

Hoci je miesto vzdialené zhruba hodinu a pol jazdy od centra Los Angeles, čo často odrádza aj samotných paparazzov, ktorí radšej pracujú bližšie k centru mesta, so stúpajúcim počtom hviezdnych obyvateľov sa môže aj ich záujem presunúť práve sem.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #princ Harry #susedia #vojvodkyňa Meghan #Montecito

+ Každý deň môže byť krásny, otázkou len je, ako sa k tomu postavíte.
Nie je všetko jednoduché, ak chcete niečo...

+ Pokúste sa začať jesť domáce jedlá, budete cítiť, že vám to prospieva.
Odvaha prijať riziko sa vyplatí, budete...