Poznáte ju z Oteckov aj z RTVS! Ďalšia známa herečka čaká bábätko

Skvelá novinka! Len pred pár dňami prezradil manželský pár Zuzana Šebová a Michal Kubovčík radostnú správu, že čakajú druhého potomka.

28.10.2020 08:25
Marián Čekovský, Juraj Tabaček, Dominika... Foto:
Marián Čekovský, Juraj Tabaček, Dominika Kavaschová, Janka Kovalčíková a Boris Valábik v novej šou S úsmevom po Slovensku.
debata

Ten pribudne o pár mesiacov k ich prvorodenému synovi Rudkovi. Z bábätka sa už čoskoro bude tešiť aj ďalšia sympatická herečka, Dominika Kavaschová (31). Spolu s partnerom, hercom Danielom Fischerom (33), to prezradili prostredníctvom Instagramu. "Naši drahí, milí, čo nás máte radi a prajete nám. Máme krásnu správu – čakáme bábo. Veľmi sa naň tešíme. Držte nám palce. Juch,“ pochválila sa Kavaschová, ktorú diváci poznajú najmä ako uletenú Sisu zo seriálu Oteckovia.

Dominika Kavaschová. Foto: RTVS, Milan Krupčík
Dominika Kavaschova Dominika Kavaschová.

Talentovanú hnedovlásku je však aktuálne vidieť aj na obrazovkách RTVS v druhej sérii cestovateľskej šou S úsmevom po Slovensku. Cestovateľská štvorica v zložení Marián Čekovský, Juraj „Šoko“ Tabaček, Dominika Kavaschová a Jana Kovalčíková objavujú pod vedením Borisa Valábika zaujímavé kúty Slovenska.

Herec Daniel Fischer. Foto: Robert Hüttner
Herec Daniel Fischer Herec Daniel Fischer.

Kavaschová má u divákov obrovský úspech, čoho dôkazom je aj fakt, že v septembri získala ocenenie OTO v kategórii herečka. Populárny seriál Oteckovia už kvôli tehotenstvu opustili herečky Anna Jakab Rakovská či Mária Bartalos, oteckom sa počas účinkovania v seriáli stal aj Braňo Deák.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Dominika Kavaschová #Oteckovia #S úsmevom po Slovensku

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....