A je to tu! Promi párik Gwen Stefani a Blake Shelton...

Gwen Stefani a country interpret Blake Shelton sa zoznámili v šou The Voice v roku 2015.

28.10.2020 10:04
Speváčka Gwen Stefani v šatách Dolce & Gabanna.... Foto: ,
Speváčka Gwen Stefani a Blake Shelton.
debata

Gwen Stefani a Blake Shelton sa zasnúbili, slávna dvojica to oznámila fanúšikom na Instagrame. K žiadosti o ruku prišlo po piatich rokoch vzťahu. Speváčka skupiny „No Doubt“ k fotografii, na ktorej sa bozkáva s budúcim manželom, napísala: „Áno, prosím.“ Na ruke jej už svieti zásnubný prsteň. Podľa informácií magazínu People sa slávna blondínka žiadosti o ruku dočkala minulý víkend v Oklahome.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

@blakeshelton yes please! gx

Príspevok, ktorý zdieľa Gwen Stefani (@gwenstefani),

Gwen Stefani a country interpret Blake Shelton sa zoznámili v šou The Voice v roku 2015. Obom sa v tom čase rozpadli predošlé vzťahy. Stefaniovej s hudobníkom Gavinom Rossdaleom, s ktorým má tri deti, Sheltonovi s country speváčkou Mirandou Lambertovou. Cestu k sebe si tak našli v období, kedy obaja prechádzali rozvodmi.

Slávna speváčka nedá na svojho partnera, ktorý sa v roku 2017 stal najsexi mužom planéty, dopustiť. Na jeho adresu sa celých päť rokov vyjadruje výlučne v superlatívoch. Rovnako aj Shelton. "Naozaj si nechcem pamätať, aký som bol pred Gwen Stefani. Pre teba som bol vždy tak trochu idiot. Ale idiot som bol vlastne pre všetkých. A pozri sa, aký milý som dnes,“ uviedol napríklad pre stránku Entertainment Tonight.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Gwen Stefani #Blake Shelton

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...