Bagárová aj jej partner majú koronavírus! Opísala, ako sa darí malej dcérke

Mladá speváčka prezradila, že nemá ťažký priebeh ochorenia.

29.10.2020 10:25
Speváčka Monika Bagárová debutovala na... Foto:
Speváčka Monika Bagárová s partnerom - zápasníkom Makhmudom Muradovom.
debata

Známa speváčka Monika Bagárová svojich fanúšikov na Instagrame informovala, že je pozitívna na Covid-19. V domácej karanténe je spolu s malou dcérkou. Koronavírus má aj jej partner, zápasník Makhmud Muradov, ten je ale mimo Českej republiky.

„Tak, bohužiaľ, aj ja som pozitívna na Covid-19. Nemám žiadny ťažký priebeh a vďaka bohu Ruminka len sem tam zakašle, inak sa smeje a je stále veselá. Bola som prvé dni šialene unavená a bolela ma hlava, myslela som si, že to patrí k tomu, že v noci x-krát vstávam k Ruminke a tak je to telo unavené a proste si potrebuje oddýchnuť. Dnes už necítim chuť ani čuch. Sme doma v karanténe a je nám smutno za oteckom, ktorý je na tom rovnako, ale bez príznakov, vo Vegas. Verím, že to všetko zvládneme a bude nám všetkým zase fajn,“ napísala 25-ročná rodáčka z Brna k zverejnenej fotografii, na ktorej drží dcérku v náručí.

Zoznam známych ľudí, ktorí u našich susedov bojujú či bojovali s ochorením Covid-19, sa stále rozrastá. Po Hane Zagorovej, Ivane Andrlovej, Petrovi Čtvrtníčkovi, Lucii Bílej či Liborovi Boučkovi sa tak nakazila aj čerstvá mamička, Monika Bagárová.

Bagárová porodila dcérku v máji. V období, kedy sa stala mamou, sa s pôrodmi vo svete šoubiznisu priam roztrhlo vrece. Mamami stali aj moderátorka Erika Judínyová či tanečníčka Ivana Gáborík, pre obe išlo o prvých potomkov – na svet priviedli dcérky. U našich českých susedov to zasa bola modelka Alena Šeredová, ktorá v Taliansku porodila svoje tretie dieťa, po dvoch synoch sa teší z dcéry.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Monika Bagárová #koronavírus

+ Čerstvý vzduch a pohyb vonku zlepšia vašu kondíciu.
Nové projekty v práci vám prinesú vzrušenie a výzvy....

+ Vyvážená strava a pohyb sú základmi vášho dobrého zdravia.
Ukážte čo dokážete, neskrývajte si nápady len pre...