Čierno-biela kráľovská romantika! Nová fotografia nevesty, princeznej Beatrice

V júni sa neďaleko Londýna vydávala britská princezná Beatrice.

02.11.2020 00:00
debata

Vnučka britskej kráľovnej Alžbety II. a taliansky realitný magnát Edoardo Mapelli Mozzi sa zosobášili v počas súkromného obradu v Kráľovskej kaplnke všetkých svätých na hrade vo Windsore. Ako býva zvykom po kráľovských svadbách, už o niekoľko hodín boli zverejnené oficiálne svadobné zábery mladomanželov.

Samozrejme, manželia si vždy nechajú urobiť fotografií viac, ale tie zostávajú v rodinnom albume. Z času na čas sa potom objavia na verejnosti nové svadobné zábery. Stalo sa tak aj teraz, pár mesiacom po kráľovskej svadbe.

Pochádzajú z albumu Sarah Fergusonovej, matky princeznej Beatrice. Tá sa postarala o ďakovné kartičky, ktoré sa zvyknú rozposielať ľuďom, ktorí sa unúvali a mladomanželom poslali blahoželania k svadbe poštou. Ďakovnou kartičkou sa pochválili hneď niekoľkí ľudia na Instagrame, aj s čierno-bielym záberom nevesty a ženícha.

Princezná Beatrice je dcéra princa Andrewa a jeho bývalej manželky Sarah Ferguson. Je deviata v poradí na britský kráľovský trón. Eduardo Mapelli Mozzi je synom Nikki Williams-Ellis a olympijského lyžiara, grófa Alessandra Mapelliho Mozziho. Z predošlého vzťahu má syna Wolfieho.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #kráľovská svadba #princezná Beatrice

+ Joga a meditácia posilnia nielen telo, ale aj myseľ.
Uznania za tvrdú prácu sú na dosah, vytrvajte v úsilí....

+ Čerstvý vzduch a pohyb vonku zlepšia vašu kondíciu.
Nové projekty v práci vám prinesú vzrušenie a výzvy....