Aha, Travoltova rozkošná dcérka je už 20-nička! A fakt krásna

Podobá sa tmavovlasá Ella Bleu viac na otca, Johna Travoltu, či na mamu, Kelly Prestonovú?

02.11.2020 00:00
debata

Mladá herečka Ella Bleu Travolta je dcérou hereckej dvojice Johna Travoltu a Kelly Prestonovej. 20-ročná tmavovláska sa vydala v stopách rodičov a pokúša sa o kariéru herečky. Na svojom konte má zatiaľ dve úlohy, v roku 2019 si zahrala vo filme Stratená minulosť po boku svojho otca či herca Morgana Freemana.

Ella sa pýši výraznými očami a hustými tmavými vlasmi – v tomto smere sa podobá viac na otca, než na mamu, herečku Kelly Prestonovú. Tá pred pár mesiacmi podľahla rakovine prsníka, s ktorou statočne bojovala dva roky. Svoj náročný boj, ktorý prehrala v júli, zvádzala v súkromí, s podporou najbližšej rodiny a priateľov.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Happy Birthday Mama, I love you so much❤️❤️❤️

Príspevok, ktorý zdieľa Ella Travolta (@ella.travolta),

Preston, ktorú diváci poznajú napríklad z filmu Posledná pieseň alebo Jerry Maguire, sa zosobášila s Travoltom v roku 1991. Okrem dvadsaťročnej dcéry Elly po sebe zanechala aj deväťročného Benjamina. Okrem týchto dvoch detí mali ešte syna Jetta, ktorý zomrel v roku 2009. S manželom, Johnom Travoltom, si ešte v roku 2018 zahrala v snímke Gotti.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Daydreaming of the fun to come this Summer... what are your Summer plans? (P.s. Wow! thank you guys so much for 65k!!!) : @juliataks

Príspevok, ktorý zdieľa Ella Travolta (@ella.travolta),

Ella Bleu je aktívna aj na Instagrame, pre fanúšikov, ktorých má takmer 400 000, zverejňuje okrem aktuálnych záberov aj spomienkové fotografie s jej slávnymi rodičmi. Pred časom si takto zaspomínala na svoju mamu, pri príležitosti jej nedožitých 58. narodenín.

Herečka  Ella Bleu Travolta vo filme Stratená... Foto: Profimedia
Ella Bleu Travolta Herečka Ella Bleu Travolta vo filme Stratená minulosť.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #John Travolta #Ella Bleu Travolta

+ Dôležitý je aj spánok, nezabúdajte na kvalitu a dĺžku.
Nesnažte sa o všetkom rozhodovať sami, poraďte sa s...

+ Jedzte, čo vám prospieva, naopak vyraďte nezdravé cukry a tuky. Snažte sa robiť všetko tak ako najlepšie viete,...