Generálny riaditeľ Markízy, Matthias Settele, sa oženil! Šaty nevesty prekvapia farbou

Matthias Settele sa ako 54-ročný po druhý raz oženil.

30.10.2020 09:29
Matthias Settele Foto:
Matthias Settele, generálny riaditeľ Televízie Markíza s partnerkou Gerdou na Plese v opere.
debata (2)

Rozhodol sa pre veľký krok! Generálny riaditeľ Markízy, Matthias Settele, sa oženil. 54-ročný Rakúšan si zobral za manželku svoju dlhoročnú partnerku Gerdu, ako informuje portál tvnoviny.sk. Na Instagrame sa objavili aj zábery čerstvých novomanželov.

Dvojica sa zasnúbila v roku 2015, manželmi sa stali v stredu, 28. októbra, v rakúskom mestečku Baden, za prísnych bezpečnostných opatrení. Pre sympatického Setteleho ide o druhé manželstvo, z prvého má dcéru Kathy. 56-ročná nevesta na svoj veľký deň nezvolila biele šaty, ale siahla po výraznej farbe. Zo svadobnej fotografie sa usmieva v jednoduchých červených šatách. Práve červená farba zrejme patrí k jej obľúbeným, keďže podobný odtieň zvolila čerstvá pani Settele aj na posledný Ples v opere.

Vzhľadom na aktuálnu situáciu sa svadba konala za prísnych bezpečnostných opatrení, bez hostí. Dvojica sa v minulosti nevyhýbala ani spoločenským podujatiam, spolu sme ich mohli vidieť aj na Plese v opere či na udeľovaní cien OTO.

Matthias Settele je od roku 2013 generálnym riaditeľom televízie Markíza, v minulosti pracoval pre rakúsku televíziu ORF či nemeckú RTL.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #svadba #Markíza #Matthias Settele

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....