Reese Witherspoon na smiech?! Chránila sa štítom, nasadila si ho 'naopak'

Aj oscarová herečka Reese Witherspoon sa po prestávke, ktorú spôsobila koronakríza, vrátila späť do práce.

02.11.2020 00:00
debata (4)

V Los Angeles natáča ďalšiu sériu „The Morning Show“ pre Apple TV. Slávnu blondínku zachytili objektívy, ako si vykračuje s papiermi v ruke a s ochranným štítom na tvári, aby sa chránila pred ochorením Covid-19. Keď sa fotografie objavili na verejnosti, okamžite sa začali množiť humorné reakcie a odkazy. Dôvod bol prozaický – vyzerá to, akoby si herečka priehľadný štít nasadila naopak. Čiernu obruč, ktorá štít drží a upevňuje sa na čelo, mala spustenú okolo krku.

Pravdou však je, že to má celkom pádny dôvod. Pre hercov na nakrúcaní vytvorili práve takúto verziu ochranných štítov, aby mohli bez problémov pokračovať v nakrúcaní, keď sa skončí prestávka. A nemuseli znovu utekať do maskérne kvôli úprave účesu. S podobnými ochrannými pomôckami nedávno odfotili aj herečku Jodie Comerovú a Matta Damona na nakrúcaní novej historickej drámy Ridleyho Scotta.

Reese Witherspoon prichádza na nakrúcanie... Foto: Profimedia
Reese Witherspoon Reese Witherspoon prichádza na nakrúcanie seriálu The Morning Show.

Do práce si slávna blondínka vykračovala celkom nenápadne, bez mejkapu, v zelenej športovej bundičke, teniskách a džínsoch. V ruke si navyše niesla aj termosku s nápojom.

Herečka v spomínanom seriálovom hite stvárňuje Bradley Jackson, pred kamerami sa stretáva aj s Jennifer Anistonovou či Stevenom Carellom, ktorí sú hlavými hviezdami seriálu. Ten jej priniesol aj nomináciu na Zlatý glóbus, spolu s Anistonovou. Seriál bol úspešný aj na cenách Emmy, zo sošky sa však tešila práve Aniston.

Herečky a producentky Jennifer Aniston (vľavo)... Foto: SITA/AP, Joel C Ryan
Herečky a producentky Jennifer Aniston (vľavo) a Reese Witherspoon predstavili v Londýne nový seriál z produkcie Apple TV+ - novinku The Morning Show. Herečky a producentky Jennifer Aniston (vľavo) a Reese Witherspoon.

Obe herečky sa pred rokmi stretli na pľaci legendárnych Priateľov, kde si Witherspoon zahrala mladšiu sestru seriálovej Rachel (Aniston). Už vtedy medzi herečkami vzniklo priateľstvo, ktoré trvá dodnes. V seriáli The Morning Show však priateľkami nie sú, ale konkurentkami. Obe hviezdy sú aj spolu-producentkami úspešného seriálu.

Herečka Jodie Comer na nakrúcaní filmu režiséra...
Herec Matt Damon s ochranným rúškom na tvári...
+3Herečka Jodie Comer (v strede) na nakrúcaní...

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #Reese Witherpsoon #The Morning Show

+ Tréning s priateľmi prinesie zábavu a zlepší výkonnosť.
Nebojte sa požiadať o zvýšenie platu, zaslúžite si to....

+ Pomáhajte s triedením odpadu, deti uvidia ako vám na tom záleží.
Zopár vecí sa pokazilo, avšak to nemusí byť len...