Najkrajšia spomienka Sophie Lorenovej na detstvo? Vháňa slzy do očí

86-ročná legenda sa vracia k divákom. Streamovacia služba Netflix oslávi návrat herečky už o niekoľko dní.

01.11.2020 11:00
APTOPIX Italy Sophia Loren Foto: ,
Talianska herečka Sophia Loren.
debata

Film „The Life Ahead“ je jej prvým celovečerným filmom za posledné desaťročie, ako informuje portál „Deadline“. O réžiu snímky sa postaral jej syn Edoardo Ponti (47) a ide už o tretiu spoluprácu medzi matkou a synom.

Hviezda filmov ako Horalka, Manželstvo po taliansky či Cid je fanúšičkou rovnomennej knihy, ako opísala pre spomínaný portál. "Keď mi môj syn navrhol túto rolu, bolo to ako splnený sen,“ povedala. O prijatí tejto práce pre Netflix tak dlho nerozmýšľala. Uvedenie filmu je naplánované na 13. novembra.

Pri príležitosti uvedenia filmu poskytla šarmantná Talianka niekoľko rozhovorov. V jednom z nich, pre magazín Reader’s Digest, dostala otázku, akú spomienku z detstva považuje za najkrajšiu. Odpoveď vháňa slzy do očí, keďže herečka spomínala na ťažké vojnové časy. „Všetci sme boli vtedy chudobní, bola to doba vojny,“ opísala Loren a pokračovala: „Moje najkrajšie spomienky na detstvo sa viažu k pocitom, ktoré som mala, keď som mohla zjesť kúsok chleba.“

Loren vyrastala v Pozzuoli, v širšej oblasti Neapola. Počas bombových útokov v druhej svetovej vojne trávila často noci vo vlakovom tuneli a odvtedy sa bojí tmy, aj to prezradila čitateľom spomínaného magazínu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vojna #detstvo #Sophia Loren

+ Nevyhovárajte sa, nemôžete riešiť problémy za druhých ľudí.
Pripomeňte si, že všetko stojí peniaze, avšak vy ich...

+ Pomáhajte s triedením odpadu, deti uvidia ako vám na tom záleží.
Zopár vecí sa pokazilo, avšak to nemusí byť len...