Naše vianočné foto! Veľká rodina Aleca Baldwina pobaví na zábere plnom chaosu

Trénerka jogy, Hilaria Baldwin, porodila svojmu manželovi, hercovi Alecovi Baldwinovi (62), v septembri piateho potomka.

02.11.2020 00:00
Hilaria Baldwin a jej manžel Alec Baldwin... Foto: ,
Hilaria Baldwin a jej manžel Alec Baldwin.
debata

Braček Eduardo pribudol do veľkej rodiny – k deťom Carmen (6), Rafaelovi (4), Leonardovi (3) a Romeovi (1). Toľko potomkov prináša nielen veľa radosti, ale aj chaosu. Sympatická mamička to nijako neskrýva a na svojom Instagrame, kde ju sleduje vyše 800 000 fanúšikov, z času na čas uverejní záber, ktorý ich rodinnú „pohodu“ úsmevne vystihuje. Urobila tak aj nedávno, kedy na fotografii pózuje celá veľká rodina – s patričným chaosom. K záberu 5-násobná mamička napísala: „Myslím si, že sme našli našu vianočnú fotografiu.“

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

I think we got our holiday card photo

Príspevok, ktorý zdieľa Hilaria Thomas Baldwin (@hilariabaldwin),

Na zábere pózuje aj slávny herec a spokojný otec, v náručí drží najmladšieho syna. Napriek radosti, ktorú mu deti prinášajú, sa však sympatický 60-nik pred časom vyjadril o počte ďalších detí jasne. "Vždy hovorím, že moja manželka je zberateľka. Niekto zbiera autá, niekto hodinky alebo umenie. Moja žena zbiera deti. Buď jej to už stačí, alebo sa bude musieť znova vydať,“ povedal Baldwin pred kamerami šou Ellen DeGeneresovej.

Alec Baldwin tvorí s 36-ročnou Hilariou pár od augusta 2011, pričom v apríli 2012 sa zasnúbili a v júni 2012 sa zosobášili. Herec Alec Baldwin má tiež 25-ročnú dcéru Ireland s bývalou manželkou, herečkou Kim Basingerovou.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Alec Baldwin #Hilaria Baldwin

+ Hoďte starosti za hlavu a uvoľnite svoju myseľ.
Prijatie finančnej rady od experta vám môže otvoriť oči....

+ Zobudíte sa skôr a začnete robiť veci, ktoré vás budú posúvať ďalej.
Nezabúdajte na dôležité veci, ktoré máte...