Aj princ William už vraj prekonal koronavírus! Prečo to tajili toľké mesiace?

Aj princ William bojoval s novým vírusom covid-19. Tvrdia to aspoň správy britského bulvárneho denníka The Sun, ktorý tvrdí, že následník trónu ochorel v rovnakom čase ako jeho otec, princ Charles.

02.11.2020 06:29
Britain Prince Princ William na zábere z... Foto: ,
Princ William na zábere z októbra 2020.
debata

Podľa informácií, na ktoré sa odvolávajú noviny, vírus 38-ročného otca troch detí poriadne potrápil. „V jednej fáze mal skutočne problémy s dýchaním, takže všetci okolo neho panikárili,“ tvrdí zdroj.

Dôvodom, prečo William údajne neinformoval o svojom zdravotnom stave verejnosť, bol práve fakt, že s vírusom bojoval aj jeho otec Charles, britský následník trónu, prvý v línii. Médiá v podobnom čase tiež ohlásila, že koronavírusom sa nakazil aj britský premiér Boris Johnson. Bolo teda vraj Williamov povinnosťou túto informáciu držať v utajení, aby to nemalo neblahý vplyv na britské obyvateľstvo.

Ako píše The Sun, William bol podobne ako jeho otec Charles v karanténe v usadlosti Amner Hall v Norfolku. Staralo sa o neho niekoľko lekárov a nad chorobou sa mu podarilo zvíťaziť. Podľa The Sun nie je známe, či sa infikovala aj jeho manželka Kate, no zdá sa, že celá rodina bola v testoch na koronavírus negatívna a William ju ochránil tým, že niekoľko týždňov strávil bez kontaktu s nimi.

Následne sa už potom na jar venovali s vojvodkyňou Kate viacerým aktivitám na pomoc a podporu nadáciám a organizáciám. Prvé mesiace tak robili predovšetkým prostredníctvom telefonátov a videohovorov.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #princ William #utajenie #koronavírus

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...