Prvá spoločná foto na Instagrame: Kaia Gerber s priateľom ako Priscilla a Elvis

Hoci pár tvoria už niekoľko mesiacov, až teraz sa prvýkrát oficiálne prezentovali spolu na sociálnej sieti. Kaia Gerber si na túto chvíľu "premiéry" s partnerom Jacobom Elordim vybrala Halloween.

02.11.2020 12:01
debata
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

@samvissermakeup @charlielemindu

Príspevok, ktorý zdieľa Kaia (@kaiagerber),

Známa modelka a dcéra ešte známejšej supermodelky Cindy Crawfordovej zverejnila na svojom Instagrame v nedeľu popoludní sériu záberov z príprav na prevtelenie sa do svojej masky. Na jednom zo záberov pózuje aj po boku austrálskeho herca Elordiho, s ktorým tvorí pár zhruba štyri mesiace.

Devätnásťročná topmodelka a o štyri roky starší Elordi sa rozhodli na tohtoročný Halloween pre rock'n'rollovú tému. A stal sa z nich Elvis Presley a jeho manželka Priscilla Presley. Ako píše portál Vogue, celý look mala mladá kráska dôsledne premyslený.

„Kaia mi poslala fotografiu Priscilly a Elvisa, ktorú chcela akoby stvoriť nanovo. To bola aj moja inšpirácia pre líčenie,“ uviedol vizážista Sam Visser. O účes sa zase postaral renomovaný hair-štylista Charles Le Mindu.

Jacob Elordi, ktorého môžu diváci poznať zo seriálu Euphoria či filmov The Kissing Booth, randil pred Gerberovou s herečkou a speváčkou Zendayou. Aj Kaia Gerber má už vo svojich 19 rokoch za sebou celkom slušný zoznam prominentných partnerov, s ktorými randila. Patril k nim napríklad komik Pete Davidson či model Wellington Grant.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Halloween #Kaia Gerber #Jacob Elordi

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...