Dračia kráľovná z Hry o tróny v londýnskych uliciach: Je ti zima, dievčatko?!

Od nakrúcania televízneho diváckeho hitu Hra o tróny si herečka Emilia Clarke vyskúšala rolu vo vianočnej komédii a strihla aj menšiu rolu v poviedkovom filme. To všetko sa však udialo ešte v roku 2019.

03.11.2020 00:00
debata
Herečka Emilia Clarke na ulici v Londýne. Foto: NASH / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
Herečka Emilia Clarke na ulici v Londýne. Herečka Emilia Clarke na ulici v Londýne.

Posledné mesiace, okrem iného spojené aj s pandémiou koronavírusu, ktorá v niektorých krajinách absolútne stopla filmový priemysel, sa však pre Clarkovú niesli v znamení pracovného voľna. A užívania si bežných každodenných chvíľ spojených s nákupom, návštevou kaviarne či bistra alebo prechádzkou s priateľmi.

Takto len nedávno zachytili objektívy paparazzov príťažlivú Britku v londýnskych uliciach. Hoci jej podoba bola na míle vzdialené tej, akú predvádzala na červených kobercoch, aj tentoraz vyzerala Clarke veľmi pôvabne. Zababušená do masívnej svetlej vetrovky, v džínsach a semišových čižmách, s vlnenou čiapkou na orieškových vlasoch – tak kráčala seriálová predstaviteľka Daenerys Targaryen londýnskymi uličkami.

Koncom októbra oslávila Clarke svoje 34. narodeniny a ako darček si sama venovala pomerne netradičnú, a adrenalínovú aktivitu. Rozhodla sa zoskočiť z lietadla s padákom. „Kto povedal, že lietať môžete len s drakmi,“ zavtipkovala si komentárom na svojom Instagrame, kde zverejnila aj sériu záberov.

Viac z nich si pozrite kliknutím na šípku v obrázku vpravo.

debata chyba
Viac na túto tému: #paparazzi #Emilia Clarke #ulica #Skok z výšky

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....