Vie, kedy sa vyzliecť! Ronaldo vystavil svaly a spravil si parádnu reklamu

Futbalista Cristiano Ronaldo nie je len jeden z najlepšie platených športovcov planéty, je to tiež dobrý obchodník. A chodiaca reklama.

03.11.2020 00:00
debata (1)
zväčšiť Futbalista Cristiano Ronaldo na zápase v... Foto: Insidefoto / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
Futbalista Cristiano Ronaldo na zápase v talianskej Cesene. Futbalista Cristiano Ronaldo na zápase v talianskej Cesene počas prestávky.

Dôkazom bol aj zápas v talianskej Cesene, na ktorom rodák z portugalskej Madeiry, samozrejme, nechýbal. Okrem aktivity na zelenom trávniku však reportéri zachytávali Ronalda aj počas prestávok. A práve v jednej z nich, pri prezliekaní dresu odhalil vyšportované telo a tiež spodnú bielizeň.

Div sa svete, oblečené mal na sebe boxerky z vlastnej značky, ktorú s úspechom predáva po celom svete. Hoci v minulosti sa Ronaldo prepožičal do reklamy napríklad na pánsku spodnú bielizeň Emporio Armani, veľmi skoro zistil, že práve tento segment módneho predaja dobre vynáša. A tak sa radšej sústredil na vlastné podnikanie.

zväčšiť Futbalista Cristiano Ronaldo na zápase v... Foto: SITA/AP, Massimo Paolone
Futbalista Cristiano Ronaldo na zápase v talianskej Cesene. Futbalista Cristiano Ronaldo na zápase v talianskej Cesene.

Tridsaťpäťročnému športovcovi v ňom nepochybne pomáha aj jeho vlastný vzhľad. Je atraktívny pre ženy, pre mnohých mužov je zase vzorom. A to určite pomáha aj v predaji artiklov, ktoré sú akokoľvek spojené s jeho menom.

Futbalista sa pritom pred pár dňami vrátil na ihrisku po pauze, ktorú spôsobila jeho pozitívna diagnóza na vírus covid-19, o ktorej informoval 13. októbra. Minulý piatok jeho klub Juventus Turín následne informoval o tom, že Ronaldov test na koronavírus bol znovu negatívny a tak mohol nastúpiť na zápas.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #futbal #Cristiano Ronaldo #spodná bielizeň #koronavírus

+ Dôležitý je aj spánok, nezabúdajte na kvalitu a dĺžku.
Nesnažte sa o všetkom rozhodovať sami, poraďte sa s...

+ Hydratujte svoje telo, momentálne to potrebuje stále viac a viac.
Nechváľte sa, mohlo by vám to skôr ublížiť ako...