Lady Gaga si zaspomínala na ex-snúbenca. Potom sa kajala tomu súčasnému

Iba deň pred prezidentskými voľbami v USA sa do volebného boja výrazne zapojila aj speváčka Lady Gaga. S demokratickým kandidátom Joeom Bidenom navštívili jeho rodnú Pensylvániu, kde aj zaspievala na poslednom volebnom mítingu.

03.11.2020 11:09
Election 2020 Biden Foto: ,
Speváčka Lady Gaga zaspievala na poslednom volebnom mítingu pred prezidentskými voľbami. Podporila Joea Bidena.
debata

Pozorovateľov však okrem politických preferencií známej hviezdy zaujalo aj čosi iné. Gaga totiž pred divákov a kamery priniesla aj tému jedného zo svojich expartnerov – herca Taylora Kinneyho.

„Bola som zasnúbená s chlapíkom z Lancasteru, tu v Pensylvánii. Viem, nefungovalo to. Fakt som ho milovala, ale nefungovalo nám to. Ale stále ľúbim môjho pensylvánskeho chlapca, milujem Joa (pozn. Bidena), takže Joe je môj nový chlapec z Pensylvánie,“ vyhlásila pred kamerami a voličmi Lady Gaga.

zväčšiť Demokratický kandidát Joe Biden a speváčka Lady... Foto: SITA/AP, Andrew Harnik
Demokratický kandidát Joe Biden a speváčka Lady Gaga spoločne. Demokratický kandidát Joe Biden a speváčka Lady Gaga spoločne.

Neskôr potom speváčka zaspievala dve zo svojich skladieb, išlo o hity You and I a Shallow a publiku sa prihovárala v krátkych prestávkach. Možno jej došlo, že predchádzajúce slová sa mohli dotknúť jej súčasného partnera. Aj preto z jej úst asi zaznelo ospravedlnenie.

„Môjmu frajerovi, ktorý je tu dnes so mnou celý večer, by som len chcela povedať, že ma mrzí tá veta o randení s chlapíkom z Pensylvánie. Tak veľmi milujem teba, ale je to pravda,“ doplnila z pódia diva.

Gaga je jednou z mnohých známych tvárí, ktoré v prezidentských voľbách jasne vyjadrili svoju politickú podporu Joeovi Bidenovi. O tom, ako dopadnú voľby, ktoré rozhodnú o tom, či v prezidentskom úrade zostane Donald Trump, alebo ho vystrieda práve Biden, sa svet dozvie už v najbližších hodinách.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Lady Gaga #prezidentské voľby #expartner #vyznanie lásky

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...