Zbožňuje ho! Katie Holmes je pri novom milencovi opäť sama sebou. A šťastná!

Tvoria pár len niekoľko týždňov, ale zdá sa, že fešný šéfkuchár a internetová celebrita Emilio Vitolo Jr. absolútne počaril herečke Katie Holmesovej.

05.11.2020 00:00
debata (1)
Herečka Katie Holmes dáva bozk svojmu... Foto: Ulices Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Herečka Katie Holmes dáva bozk svojmu partnerovi Emiliovi Vitolovi Jr. v uliciach New Yorku. Herečka Katie Holmes dáva bozk svojmu partnerovi Emiliovi Vitolovi Jr. v uliciach New Yorku.

Celebritná dvojica, ktorá sa ocitla v centre pozornosti newyorských paparazzov v posledných týždňoch, sa pravidelne ukazuje na verejnosti. Či už ide o prechádzky mestom, cestu do reštaurácie, kde Vitolo pracuje, alebo návštevu školy, kde zase chodí Holmesovej dcéra Suri. Aj preto je príležitostí, kedy je možné pár zachytiť, viacero.

Naposledy sa to reportérom podarilo v utorok 3. novembra, keď sa dvojica vydala do ulíc Veľkého jablka ruka v ruke a vyzbrojená do chladného počasia. Hoci s ochranným rúškom na tvári je ťažké čítať náklonnosť či emocionálne prejavy, neskôr bolo možné vidieť Holmesovú, ako si rúško zložila a s radostným úsmevom začala bozkávať mladšieho partnera.

Katie Holmes a Emilio Vitolo (na archívnom... Foto: Profimedia
katie holmes Katie Holmes a Emilio Vitolo (na archívnom zábere) si vyrazili na bicykloch po uliciach New Yorku.

Podľa zdrojov z okolia herečky je Katie Holmes absolútne očarená novým partnerom. „Zbožňujú jeden druhého a nevedia sa jeden druhého nabažiť,“ odvoláva sa na zdroj z okolia páru portál Entertainment Tonight.

Prekvapením pre mnohých je údajne fakt, že Holmes sa tak „verejne“ prezentuje svojou novou láskou. Jej prechádzajúci vzťah s hercom Jamiem Foxxom bol totiž úzkostlivo strážený oboma stranami a existovalo len málo fotografií, ktoré by zachytávali hereckých kolegov v nežných či emotívnych momentoch ako partnerov. Pár pritom tvorili údajne niekoľko rokov.

„Katie je sama sebou. Konečne je sama sebou a hrá podľa vlastných pravidiel. Obaja sú skutočne šťastní,“ komentoval tento fakt spomenutý zdroj.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #láska #paparazzi #Katie Holmes #Emilio Vitolo Jr.

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...

+ Nezabúdajte na vitamíny a tekutiny, vaše telo ich práve teraz potrebuje.
Tvrdo pracujte, ale nezabúdajte na...