Čerstvá mamička Monika Beňová úprimne: Prvé dni s dcérkou? Toto prežíva

Už pár dní sa Monika Beňová teší z malej dcérky, ktorú priviedla na svet 1. novembra.

04.11.2020 09:18
Monika Beňová benova Foto: ,
Politička Monika Beňová.
debata (1)

O svoje pocity z prvých dní s malou Leuškou sa delí aj so svojimi fanúšikmi na Instagrame. Ako čerstvá mamička vníma tieto dni? „Máme za sebou dve noci, prvú sme prespali, včerajšiu sme prebdeli. Obe boli nádherné. Malý človiečik rozhoduje zrazu o úplne všetkom, o každej sekundičke. Rozrezané a zašité brucho ani necítim, lebo sa celý čas nevieme vynadívať na Leušku. Mám asi milión fotiek a stále mám pocit, že som ešte nezachytila všetky jej výrazy tváričky. Verím, že pochopíte, že našu veveričku nechceme dávať zatiaľ na sociálne siete,“ napísala. Pridala aspoň fotografiu malej ručičky, ktorej sa dotýka.

Slovenská europoslankyňa priviedla dcérku na svet 1. novembra ráno, ako prezradila, cisárskym rezom. S fanúšikmi sa podelila o prvú fotografiu. "Tak my vás všetkých pozdravujeme a ďakujeme za podporu a všetko. Leuška si vybrala dnešné ráno 1.11.2020 a o 8,30 prišla konečne k mamine a tatinkovi, ktorý bol statočne s nami. Má 48 cm a 2,9 kg, má jamky v líčkach, keď sa usmeje a je to naša okatá srnka,“ napísala čerstvá mamička.

Beňová je už mamou syna Martina, ktorý prišiel na svet pred 30-timi rokmi. Známa politička oslávila v auguste 52 rokov.

Tento rok praje zrelým mamičkám. Zdravé dieťa na svet priviedla aj moderátorka Erika Judínyová, ktorá sa stala mamou vo veku 49 rokov, na svet priviedla v máji dcérku Ellu, ktorej otcom je moderátorkin manžel, Štefan Skrúcaný. V októbri sa potomka dočkala aj 48-ročná Vendula Pizingerová Svobodová, na svet priviedla syna Jozefa. Otcom dieťatka je jej manžel, Josef Pizinger, mladší o 16 rokov. Pár sa zosobášil v roku 2015.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #pôrod #dcérka #Monika Beňová

+ Ak potrebujete vyšetriť zrak nemali by ste dlho čakať.
Nesnažte sa potopiť svojich kolegov, práve naopak,...

+ Nebojte sa, čo má prísť príde, ale môžete tomu aj dopomôcť.
Nenechajte nikoho aby si z vás robil srandu, alebo...