Tori Spelling bráni kolegu Greena! Dôvod? Výlev hnevu bývalky na internete

Na obranu svojho bývalého kolegu a dlhoročného kamaráta Briana Austina Greena sa postavila herečka Tori Spelling. Nazvala ho jedným z najlepších rodičov, akých pozná.

05.11.2020 10:00
debata
Tori Spelling na premiére filmu Hotel... Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
Tori Spelling Tori Spelling na premiére filmu Hotel Transylvánia 3: Strašidelná dovolenka v Los Angeles.

Bývalá hviezda seriálového hitu Beverly Hills 902 10 si zaspomínala na časy, keď s Greenom ešte nakrúcala populárny seriál. Podobne ako on, aj herečka Jennie Garth jej prirástla k srdcu a dodnes udržiavajú priateľské vzťahy.

„Boli sme len deti. Ale stáť za oboma počas tých dvoch dekád mi umožnilo vidieť, že dospeli a stali sa z nich dvaja úžasní ľudia. Všetci sme dnes rodičmi. A Jen a Brian sú najlepšími rodičmi, akých poznám,“ vyhlásila na Instagrame 47-ročná Spelling.

Jej slová sa však nevyšli na verejnosť celkom náhodne. Herečka sa celkom zjavne postavila za svojho dlhoročného kolegu v aktuálnej kauze, ktorú rozpútala Greenova bývalá manželka Megan Fox. Tú len nedávno pobúrilo, že herec na sociálnej sieti zdieľal momentky s deťmi ako si spoločne užívajú Halloween.

Herečka Megan Fox a jej manžel Brian Austin Green. Foto: SITA/AP, Michael Sohn
Megan Fox Herečka Megan Fox a jej manžel Brian Austin Green.

"Aj som s nimi včera prežila skvelý Halloween, a napriek tomu si si asi všimol, že absentujú na mojich sociálnych sieťach. Viem, že miluješ svoje deti. Ale neviem, prečo ich nemôžeš prestať využívať na zdieľanie cez Instagram. Si taký intoxikovaný kŕmením všadeprítomného príbehu, že ja som neprítomná matka a z teba je neustále prítomný a večne oddaný otec roka. Máš ich len polovicu času,“ napísala rozzúrená Fox odkaz svojmu bývalému partnerovi.

S Greenom majú spolu tri deti, herec má ešte syna z prechádzajúceho vzťahu. Megan Fox potvrdila rozchod s Brianom Austinom Greenom v máji tohto roka a od júna je oficiálne partnerkou hudobníka Machine Gun Kellyho.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #obrana #Megan Fox #Instagram #Brian Austin Green #Tori Spelling

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...