Vdova po Menzelovi naznačila, že má syna. Rešpektujte naše súkromie, žiada bulvár

Začiatkom septembra verejnosť v Česku aj na Slovensku zarmútila správa o úmrti režiséra Jiřího Menzela. Jeho manželku Oľgu však momentálne trápia aj iné veci.

05.11.2020 11:10
debata (3)

Štyridsaťdvaročná Menzelová je už niekoľko dní témou bulváru v rodnej krajine. Všetko odštartovali informácie o jej údajnom vzťahu a dokonca treťom potomkovi. (Možno nie tak celkom) novým partnerom vdovy po známom českom režisérovi má byť egyptológ Miroslav Bárta a dvojica má mať spolu syna.

V stredu večer sa rozhodla Menzelová vniesť do situácie trochu svetla, keď na sociálnej sieti zverejnila novú fotografiu aj so sprievodným textom. „Milí priatelia, ako ste si mohli všimnúť, stali sme sa my a naši blízki predmetom nevyberaného psychického lynčovania a stalkovania,“ napísala Menzelová. „A to len preto, že sa snažíme žiť náš obyčajný súkromný život,“ pokračovala.

„Zoznámte sa: najprenasledo­vanejšie dieťa – zrejme nielen v Prahe – ‚Všetci vedia, že existuje, ale nikdy ho nikto nevidel, niekto ako Yetti.‘ – Náš Albísek,“ napísala tiež k fotografii Menzelová a vyzvala o rešpektovania práva na súkromie. Pod touto prosbou je podpísaný aj spomenutý egyptológ Miroslav Bárta, no ešte viac pozornosti vyvolá samotná fotografia.

Olga Menzelová na archívnom zábere. Foto: Slnko v sieti
Olga Menzelová prevzala cenu za manžela Jiřího. Olga Menzelová na archívnom zábere.

Na nej totiž Olga Menzelová pózuje so zosnulým manželom Jiřím Menzelom, bývalým partnerom (režisérom) Jaroslavom Brabcom a tiež Miroslavom Bártom, ktorý drží v náručí zhruba 1,5 ročného Alberta. Na ďalších dvoch záberoch je potom odfotená spokojná mama s oboma dcérami (staršiu Aničku má s Brabcom, mladšiu Evičku s Menzelom) aj usmiatym chlapčekom.

Menzelová sa nikdy netajila tým, že ju tešilo, ako jej manžel Menzel a režisér Jaroslav Brabec spolu dobre vychádzali. To, že by sa ešte počas Menzelovho života začal jej nový vzťah, ktorý bude zosnulý Menzel tolerovať a z ktorého sa narodí aj tretie dieťa, predpokladal asi málokto. Ani české médiá o tom nemali donedávna poňatia.

Olga Menzelová im to zjavne neplánuje uľahčiť. „Je to súkromná vec a nemám k tomu čo povedať,“ uviedla pre český Blesk na otázku, či má nového partnera. Zábermi a sprievodným slovom však vypovedala veľa.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #dieťa #vzťah #Instagram #Jiří Menzel #Olga Menzelová

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...