A je to tu! Karel Gott spieva o Vianociach, v klipe hrajú české hviezdy. Pozrite si ho

Ako už pred časom avizovala Ivana Gottová či Richard Krajčo z kapely Kryštof, tohtoročné Vianoce nebudú bez Karla Gotta.

05.11.2020 11:43
Bratislavská lýra 50 Foto: ,
Karel Gott na archívnej snímke.
debata

Pieseň s názvom Vánoční si už môžu vypočuť všetci fanúšikovia zosnulého speváka. Navyše k nej vznikol aj klip, pod ktorý sa podpísala Karin Krajčová Babinská a zahrali si v ňom Iva Janžurová, Alois Švehlík či Lucie Štěpánková.

Na svojich fanúšikov tak Karel Gott myslel aj v náročnom období, kedy bojoval s leukémiou. A hoci vedel, že jeho čas sa kráti, neprestával spievať.

Klip na oficiálnej facebokovej stránke zverejnila aj vdova po spevákovi, Ivana Gottová a zároveň poďakovala Richardovi Krajčovi a jeho manželke Karin. Verí, že skladba sa ľuďom bude páčiť a v tejto dobe ich poteší. U fanúšikov sa skladba stretla s pozitívnym prijatím, na facebooku pribúdajú ďakovné komentáre.

V októbri sa mal do kín dostať dokument Olgy Malířovej Špátovej- Karel. Vzhľadom na situáciu v Čechách aj na Slovensku však zrušila produkčná spoločnosť Karel Gott Agency a distribučná spoločnosť Bontonfilm slávnostné premiéry, ako aj distribučnú premiéru plánovanú na 15. októbra. Sama Ivana Gottová sa v septembri liečila na ochorenie Covid-19.

Karel Gott, ktorý trpel akútnou leukémiou, zomrel 1. októbra 2019. 11. októbra sa na verejnej rozlúčke so zosnulým spevákom Karlom Gottom v pražskom paláci Žofín zúčastnilo 49 000 ľudí. 12. októbra sa konala zádušná omša na Pražskom hrade v Chráme sv. Víta, za prítomnosti jeho manželky, Ivany Gottovej, dcér Charlotte Elly, Nelly Sofie, Dominiky a Lucie, a pozvaných hostí. Medzi nimi bol prezident Miloš Zeman, český premiér Andrej Babiš a desiatky hostí z umeleckého sveta – Jiří Bartoška, Eva Pilarová, Bolek Polívka, Marika Gombitová, Miro Žbirka, Dagmar Havlová, Zlata Adamovská, Ivana Chýlková, Jan Kraus a mnohí ďalší.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Karel Gott #Kryštof #Vánoční

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...