Nie som tehotná, odkazuje Bieberova manželka. Toto je dôležitejšie, odkazuje

Súčasťou života amerických celebrít sú nepochybne aj kompletne vyfabrikované kauzy, škandály či odhalenia. Skúsenosť s tým už určite má aj Hailey Bieber.

06.11.2020 13:06
debata
Modelka Hailey Bieber. Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Modelka Hailey Bieber. Modelka Hailey Bieber.

Topmodelka, ktorá je manželkou známeho kanadského speváka Justina Biebera, sa vraj nedávno dozvedela o tom, že sa pripravuje článok o jej požehnanom stave. Urobila teda to, čo by čakal málokto. Zastavila ho ešte pred jeho vydaním.

„Keďže viem, chlapci, že ste plánovali prísť s vaším malým príbehom v US Weekly. Vec sa má tak, že tehotná nie som,“ napísala na svojom Instagrame. „Prosím, prestaňte písať vymyslené príbehy s odvolávaním sa na vaše ‚zdroje‘. Sústreďte sa radšej na to, čo je dôležité. A to sú americké voľby,“ odkázala tiež Bieber.

Dvadsaťtriročná modelka patrila medzi najhlasnejšie celebrity v nedávno uskutočnených amerických prezidentských voľbách. Asi ani ona však nečakala, že aj dva dni po nich stále nebude americký národ poznať víťaza. K piatkovému ránu bolo nutné sčítavať hlasy ešte v šiestich amerických štátoch, dôvodom je tohtoročné masové volenie prostredníctvom korešpondenčných hlasov poštou, ktoré spôsobila pandémia koronavírusu.

Úradujúci prezident Donald Trump sa síce predčasne označil za víťaza, veľké médiá v USA však s ohlásením takéhoto výsledku vyčkávajú, keďže súboj je veľmi tesný a prognózy stále hovoria viac v prospech Joea Bidena.

Mimochodom, Hailey Bieber je zanietou podporovateľkou Bidena, zatiaľ čo jej otec, herec Stephen Baldwin patrí k podporovateľom Donalda Trumpa.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #voľby #tehotenstvo #Hailey Bieber

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...