Speváčka Suzie Hroncová hovorí áno! A je pri tom poriadne sexi, pozrite sa

"Áno" – to je názov novej skladby speváčky Suzie Hroncovej, ku ktorej predstavuje horúci klip.

09.11.2020 00:00
Speváčka Suzie Hroncová. Foto:
Speváčka Suzie Hroncová.
debata (1)

Nakrúcal sa pod vedením režiséra Michala Nemtudu a krásna speváčka v ňom vystriedala niekoľko outfitov a rekvizít.

Speváčka Suzie Hroncová. Foto: Ľubomíra Petrova
Suzie Hroncová Speváčka Suzie Hroncová.
Speváčka a čerstvá mamička Suzie Hroncová využila korona krízu tvorivo. Najskôr sa rozhodla svoje materstvo a rodičovstvo osláviť skladbou pre svojho syna s názvom "Nový člen“. A teraz sa spojila so skladateľom a multiinštrumen­talistom Oskarom Rózsom, s ktorým zložila novinku s názvom "Áno“. Melódiu a text skladby napísala samotná speváčka.

"Skladba sa mi tvorila veľmi dobre, pretože som bola práve v očakávaní Riška. Mala som kľud, veľa času a veľmi pozitívnu náladu. Inšpiráciu pri tvorbe čerpám z každodenného života,“ vysvetľuje krásna Suzie.

Klip k novinke sa nakrúcal v bratislavskom Ateliéri Eloo a Suzie v ňom vystriedala niekoľko outfitov a rekvizít. Nechýbali ani dlhé čierne vlasy či dokonca zábery s egyptskou mačkou. "S klipom som veľmi spokojná. Režisér to urobil presne podľa mojich predstáv. Nakrúcalo sa mi veľmi dobre, pretože som mala perfektný tím. Natáčala som s režisérom Michalom Nemtudom, s ktorým som už spolupracovala na klipe Cesta. S Miškom sa poznám už niekoľko rokov, takže spolupráca je úplne ideálna. Jeden druhého dobre poznáme a vieme, čo kto chce a čo môže od toho druhého očakávať,“ vyznala sa krásna Suzie.

Suzie Hroncová sa narodila v umeleckej rodine. S otcom, legendárnym hudobníkom Braňom Hroncom začala vystupovať v troch rokoch, kde spievala v kapele, ktorú viedol. Potom pôsobila v školskom chóre v Rakúsku. Ako 19-ročná začala sólovú kariéru. V roku 2008 vydala debutový album SUZIE a potom postupne osem singlov. Dva roky pôsobila ako špeciálny hosť vo funkovej kapele u Kinga Ivana Vereša. Suzie si zaspievala na jednom pódiu aj s takými legendami ako je Karel Gott, či Jozef Laufer, ktorý jej krstil debutový album.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Suzie Hroncová

+ Objavte radosť z varenia zdravých a chutných jedál.
Aj maličkosťami dokážete zmeniť naozaj veľa, popremýšľajte...

+ Nebuďte celý deň pri počítači, škodíte tým hlavne sami sebe.
V ničom ste nezlyhali, prestaňte sa neustále...