Bobby z Dallasu našiel po 70-ke novú lásku! Jej príbeh znie ako z románu

Láska kvitne v každom veku. A čo je ešte lepšia správa, aj v karanténe. Dôkazom je aj nový vzťah herca Patricka Duffyho, ktorý zostane Slovákom asi navždy známy ako Bobby Ewing zo seriálu Dallas aj otec rodiny zo sitkomu Krok za krokom.

08.11.2020 00:00
debata (2)
Patrick Duffy na udeľovaní cien  BAFTA  v roku... Foto: SITA/AP, Nathan Strange
Patrick Duffy Patrick Duffy na udeľovaní cien BAFTA v roku 2008.

Dnes 71-ročný Duffy potvrdil pre americké médiá nový vzťah. Jeho vyvolenou sa pritom stala o pár rokov mladšia kolegyňa, herečka Linda Purl, ktorú zase dobre poznajú najmä americkí diváci zo seriálového hitu Šťastné dni.

„Som v neuveriteľne šťastnom vzťahu,“ uviedol pre magazín People Duffy. „Nikdy, ani na minútu by som si nepomyslel, že sa takéto niečo stane znovu. Nemyslel som si, že sa budem takto opäť cítiť,“ vyhlásil očividne zamilovaný veterán televízneho sveta.

Ako prezradil, všetko sa udialo počas pandémie, keď sa herecká dvojica ocitla v jednom spoločnom textovom čete medzi kamarátmi a kolegami. To, čo sa začalo ako hromadná konverzácia priateľov udržiavajúcich sociálny kontakt v pandémii, prerástlo do intímnej konverzácie dvoch ľudí a následne po uvoľnení opatrení aj do ich stretávania sa.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Linda Purl (@lindapurl),

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

The final ❤️❤️

Príspevok, ktorý zdieľa Linda Purl (@lindapurl),

„Natankoval som auto a šoféroval dvadsať hodín, skončil som na jej prahu, aby som zistil, či to, čo cítim, je reálne. A odvtedy sme sa nerozdelili,“ opísal romantický štart vzťahu niekdajších kamarátov a kolegov z televíznej brandže Duffy.

Známy americký herec v roku 2017 ovdovel po tom, čo jeho manželka, baletná tanečnica Carlyn Rosser podľahla rakovine. Ako naznačil pre People, nemyslel si, že ešte niekedy stretne lásku, no život ho poučil, že nič nie je nemožné. Držíme zaľúbencom palce!

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #láska #Instagram #pandémia #Patrick Duffy #koronavírus #Linda Purl

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...