Kylie Minogue spomína: Dídžej zahral môj hit a už mi posielali privátny jet

V piatok vydala dlhoočakávaný nový album. Aj pri tej príležitosti sa speváčka Kylie Minogue zdôverila, ktorú skladbu svojej kariéry vníma ako svoju najobľúbenejšiu.

10.11.2020 10:00
Kylie Minogue Foto: ,
Kylie Minogue vyzerá v posledných rokoch takmer nemenne.
debata

Odpoveď, ktorú adresovala v rozhovore s portálom Junkie, možno až tak veľa jej priaznivcov neprekvapí. Ide totiž o jej svetový megahit Can't get you out of my head. „Pamätám si akurát na ten pocit, to uveličenie, keď som si v duchu hovorila: ‚Bože, čo to počúvam, veď to je úžasné‘,“ citoval speváčku britský Daily Mail.

Pôvodne bola vraj pieseň ponúknutá speváčke Sophie Ellis Bextorovej aj formácii S Club 7, vybrala si ju však Kylie Minogue a urobila tak jeden z kľúčových krokov svojej kariéry. Skladba sa totiž stala medzinárodným hitom a austrálska rodáčka s ňou zabodovala dokonca v USA, kde sa jej zvyčajne až tak nedarilo.

Obal albumu "Disco" od... Foto: SITA/AP
Obal albumu "Disco" od speváčky Kylie Minogue. Obal albumu "Disco" od speváčky Kylie Minogue.

„Amerika skrátka nebola môj trh. Ale s tou pesničkou, vlastne som nemala ani amerického agenta, ale keď pesničku zahral dídžej, ďalšia vec bola, že pre mňa americké vydavateľstvo poslali privátne lietadlo a chcelo, aby som okamžite priletela a urobila promo vystúpenia,“ opísala svoje spomienky Minogue.

Počas prvej vlny pandémie a pobytu v karanténe sa speváčka sústredila na nahrávanie nových skladieb, ktorých výsledkom je album pod názvom Disco. Speváčka z neho už vypustila niekoľko singlov, pričom najmä u tanca a zábavy chtivých poslucháčov mali okamžite skvelú odozvu. Či sa jej s niektorou z nich podarí taký svetový úspech ako s popevkom „la la la“ a opakovaním refrénu, že „vás nedokáže dostať zo svojej hlavy“, ukážu až najbližšie dni.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #album #hit #Kylie Minogue

+ Výsledky neoklamete, preto buďte radšej úprimný hneď od začiatku.
Nebojte sa neustále, kazí vám to vykonávať...

+ Nedávajte do svojho tela niečo čo viete, že by vám mohlo uškodiť.
Zmena nie je pre každého, preto si to ešte...