Bežíme za tatom a bráškom! Monika Beňová má už dcérku doma

Hoci pobyt v pôrodnici sa slovenskej europoslankyni o čosi predĺžil, svoj malý poklad má už doma.

06.11.2020 15:13
Programová konferencia strany Smer 2016, monika... Foto: ,
Poslankyňa Európskeho parlamentu Monika Beňová na archívnej snímke.
debata

Z nemocnice si dcérku odniesla v piatok, čo čerstvá mamička prezradila aj fanúšikom na Instagrame. „My ideme domov a veľmi sa na teba tešíme. Na všetko, čo pre nás máš pripravené. Trochu sme to natiahli pre detskú žltačku, ale už je lepšie a dnes nás púšťajú,“ napísala okrem iného Beňová na Instagrame a dodala: „Takže krásny a zdravý piatoček všetkým a my s Leinkou bežíme za tatom a bráškom.“ K zverejneným vetám pridala aj fotografiu oblečenia pre dcérku.

Z nemocnice sa známa politička prihovárala pravidelne fanúšikom a všetkým počas týchto dní ďakovala za podporu. 52-ročná politička priviedla dcérku na svet 1. novembra a ako prezradila, Leuška vážila 2,9 kg. Pre Beňovú ide o druhého potomka, syna Martina priviedla na svet pred vyše 30-timi rokmi. Otcom dcérky Ley je Beňovej partner, advokát Ľubomír Klčo. Správu o tehotenstve politička potvrdila v júli, kedy už bola v šiestom mesiaci tehotenstva. Zároveň prezradila, že čaká dcérku.

Tento rok praje zrelým mamičkám. Zdravé dieťa na svet priviedla aj moderátorka Erika Judínyová, ktorá sa stala mamou vo veku 49 rokov, na svet priviedla v máji dcérku Ellu, ktorej otcom je moderátorkin manžel, Štefan Skrúcaný. V októbri sa potomka dočkala aj 48-ročná Vendula Pizingerová Svobodová, na svet priviedla syna Jozefa. Otcom dieťatka je jej manžel, Josef Pizinger, mladší o 16 rokov. Pár sa zosobášil v roku 2015.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #dcéra #Monika Beňová

+ Nato aby ste mohli pomáhať ľuďom okolo seba musíte byť silný.
Sami zo seba budete mať lepší pocit keď všetko...

+ Ak budete skutočne chcieť, všetko vám pôjde tak ako v predstavách.
Nenechajte aby za vás prácu robil niekto iný;...