Vo forme? DiCaprio má od nej ďaleko, je z neho pupkatý 'tatko'

Niektorí hollywoodski herci sa idú "zodrať" v posilňovni a pod vedením osobného trénera, aby aj v zrelom veku vyzerali vyšportovane a mohli získavať úlohy v akčných filmoch. Prípad oscarového Leonarda DiCapria to ale nie je.

11.11.2020 00:52
debata (3)
Herec Leonardo DiCaprio na pláži predviedol... Foto: RMBI / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Herec Leonardo DiCaprio na pláži predviedol svoju "formu". Herec Leonardo DiCaprio na pláži predviedol svoju "formu".

Hrdina snímok ako Revenant, Nespútaný Django či Titanic sa pred pár dňami objavil na pláži v Malibu, kam zavítal aj so skupinou priateľov. Paparazzovia však hviezdu okamžite vyňúrali a, ako inak, aj fotografovali. Zábery, ktoré vznikli hovoria jasne. Z niekdajšieho idolu tínedžeriek a mladých žien je dnes už typický americký „tatko“.

Nie, herec sa síce stále neoženil a nemá ani potomka, jeho forma z pláže však naznačuje, že nepatrí práve medzi fanúšikov cvičenia a zdravého jedálnička, ktorý tvorí veľkú časť výsledku na podobe mužskej aj ženskej figúry. Štyridsaťpäťročný DiCaprio na pláži predviedol výrazné bruško, po náznaku svalov ani stopy.

Herci Emile Hirsch (vľavo) a Leonardo DiCaprio... Foto: RMBI / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Herci Emile Hirsch (vľavo) a Leonardo DiCaprio spoločne na pláži v Malibu. Herci Emile Hirsch (vľavo) a Leonardo DiCaprio spoločne na pláži v Malibu.

Samozrejme, ak je takto spokojný on sám, nemá zmysel ho kritizovať alebo mu niečo vyčítať. O filmové ponuky stále nemá núdzu a namiesto akčného žánru, v ktorom by sa mu asi svaly zišli, sa skôr orientuje na vážne role. A po jeho boku je stále jedna z najkrajších modeliek planéty, inak tiež ašpirujúca herečka Camila Morrone.

Len pre zaujímavosť však tiež treba dodať, že jedným z priateľov, ktorí sa s DiCapriom na pláži nachádzali, je aj jeho kamarát a kolega Emile Hirsch. Ten sa pred objektívmi paparazzov tiež vyzliekol do plážových šortiek a zaujal najmä tým, že sa zjavne počas nedávnej karantény dostal do formy. Nie je to tak dávno, čo Hirscha zachytili paparazzovia pri joggingu v uliciach LA a pár mesiacov na to sa jeho forma viditeľne zlepšila. Každopádne, medzi ním a jeho kamošom DiCapriom je desaťročný rozdiel, ktorý hrá v Hirschov prospech.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #pláž #Leonardo DiCaprio #paparazzovia #forma

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...