Spoznávate niekdajšiu Spice Girl? Geri Halliwell v koži kráľovnej Alžbety I.

Niekdajšia členka slávnej skupiny Spice Girls sa opäť prihlásila o slovo! Geri Halliwell (48) sa predviedla v úlohe, na akú by ju tipoval málokto.

10.11.2020 14:00
Geri Halliwell Foto:
Geri Halliwel v projekte ‘Rainbow Woman' ako kráľovná Alžbeta I.
debata

Ako drzá Ginger Spice a stala pred vyše dvadsiatimi rokmi vzorom pre milióny mladých dievčat po celom svete. A čo dnes? Slávna Britka sa prezliekla do kostýmu panovníčky Alžbety I., ktorá vládla v 16. storočí. Celkom zmenená hviezda si zahrala Alžbetu I. v seriáli na youtube, ktorého je ona sama producentkou, režisérkou aj scenáristkou. Seriál „Rainbow Woman“ poukáže na niektoré epizódy do života panovníčky, speváčka už zverejnila prvé video série. Ako píše denník The Sun, „projekt stavia na "girl power“, dedičstve Spice Girls."

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

The Queen Speaks… Live now on @youtube #RainbowWoman

Príspevok, ktorý zdieľa geri (@therealgerihalliwell),

Alžbeta I., dcéra Henryho VIII a Anne Boleynovej, žila do roku 1554 ako kráľovná, než ju jej sestra, kráľovná Mary, neuväznila.

Speváčka Geri Halliwell a jej dcéra Bluebell... Foto: SITA/AP, Kirsty Wigglesworth
Speváčka Geri Halliwell a jej dcéra Bluebell Madonna Halliwell. Speváčka Geri Halliwell a jej dcéra Bluebell Madonna Halliwell - archívna snímka.

Projekt s názvom „Rainbow Woman“ má poukazovať na rozmanitosť LGBTQ komunity. Okrem iného už čoskoro vyjde aj kniha pre deti s rovnakým názvom, pod ktorú je podpísaná práve Halliwell. Už v minulosti, v roku 2008 sa Halliwell predstavila ako knižná autorka, kedy „stvorila“ knižnú postavičku menom Ugenia Lavender.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Geri Halliwell #Spice Girls

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...