Bývalý ochrankár Pitta a Jolie prehovoril: Z čoho mala herečka najväčší strach?

Aké to bolo byť ochrankárom hollywoodskeho páru Brada Pitta a Angeliny Jolie? Bývalý ochrankár Mark 'Billy' Billingham prezrádza, z čoho mala slávna herečka najväčší strach.

12.11.2020 00:00
Brad Pitt a jeho manželka Angelina Jolie Foto:
Herec Brad Pitt a jeho manželka Angelina Jolie na archívnom zábere.
debata (1)

Brad Pitt (56) a Angelina Jolie (45) boli dlho považovaní za dvojicu snov. A hoci ich vzťah je od roku 2016 minulosťou, príbehy o ich manželstve a následnej vojne stále zapĺňajú stránky novín a magazínov. Bývalý ochrankár páru o svojej práci pre dvojicu porozprával pre „Woman's Day“. "Najväčšou obavou Angeliny Jolie boli únosy detí, všetko je to o peniazoch,“ prezrádza Mark ‚Billy‘ Billingham, ktorý sa aktuálne vydal na cestu réžie a pokúša sa o šťastie v tejto oblasti.

Herečka Angelina Jolie a jej adoptívni synovia... Foto: SITA/AP, Nathan Denette
Herečka Angelina Jolie a jej adoptívni synovia - Maddox Jolie-Pitt (vľavo) a Pax Jolie-Pitt. Herečka Angelina Jolie a jej adoptívni synovia - Maddox Jolie-Pitt (vľavo) a Pax Jolie-Pitt.

Deti dvojice – Maddox (19), Pax (16), Zahara (15), Shiloh (14) a dvojčatá Knox a Vivienne (12) boli ostro sledované pozornými očami zamestnancov slávneho a nesmierne bohatého páru. Každý, kto sa k nim priblížil, bol prísne preverený.

Práca pre dvojicu však bola pre ochrankára skvelou skúsenosťou. Cenil si, že môže hercov a ich deti sprevádzať ich životom. „Jediné, čo ma na práci s Bradom a Angelinou prekvapilo, bol ich časový manažment. Dokázali zladiť všetko – od rodinného života cez prácu až po dobročinné akcie,“ vysvetľuje Billy. „Naučil som sa od nich veľa, oni sa naučili niečo odo mňa, krásou našej spolupráce bol vzájomný rešpekt.“

Pár spolu žil celkom 12 rokov, v roku 2014 zväzok spečatil svadbou. V septembri 2016 požiadala Jolie o rozvod s Bradom Pittom.

Brad Pitt a Angelina Jolie sa do seba zamilovali pri nakrúcaní filmu Pán a pani Smithovci, ktorý mal premiéru v roku 2005. Pitt sa potom rozviedol so svojou vtedajšou manželkou Jennifer Aniston, s ktorou sa oženil v roku 2000. Jolie za sebou mala už dve manželstvá – s Billym Bobom Thorntonom as Jonnym Lee Millerom.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Angelina Jolie #Brad Pitt

+ Dnes si jednoznačne oddýchnite do sýtosti, potrebujete to.
Nesnažte sa o niečom presvedčiť, sami dobre viete ako...

+ Nebojte sa, čo má prísť príde, ale môžete tomu aj dopomôcť.
Nenechajte nikoho aby si z vás robil srandu, alebo...