Stratiť sa v raji? V tejto dobe to môže len hŕstka vyvolených! Victorii Swarovski sa to podarilo

27-ročná speváčka a moderátorka Victoria Swarovski, dedička impéria šperkov Swarovski, o peniaze núdzu nemá a tak sa môže vybrať dovolenkovať na akýkoľvek úžasný kúsok sveta.

12.11.2020 10:00
debata

A presne to urobila! Ako inak, nezabudla pozdraviť ani svojich fanúšikov, ktorých má na Instagrame takmer 450 000.

Zverejnila záber, ktorý poteší tisíce očí – nielen pohľad na jej sexi telo v plavkách, ale aj na nádhernú scenériu okolo mladej boháčky. Victoria dovolenkuje na Maledivách, zo sychravej Európy tak ušla do teplej a slnkom zaliatej exotiky. V čase pandémie si cestovanie po svete môže dovoliť skutočne len hŕstka vyvolených… „Stratená v raji,“ napísala pekná dvadsiatnička k zverejnenému záberu, na ktorom leží na okraji bazéna.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Lost in #paradise

Príspevok, ktorý zdieľa Victoria Swarovski (@victoriaswarovski),

Mladá a bohatá dedička je populárnou celebritou v nemecky hovoriacich krajinách. Okrem spevu sa dokázala presadiť aj ako moderátorka – v roku 2018 sa stala spolumoderátorkou sledovanej šou Let's Dance. Na túto pozíciu v televízii RTL nastúpila po extrémne populárnej Sylvii Meisovej. Zaujímavosťou je, že v roku 2016 Victoria Swarovski túto šou vyhrala ako súťažiaca.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

#thankful

Príspevok, ktorý zdieľa Victoria Swarovski (@victoriaswarovski),

V roku 2017 sa Victoria postavila pred oltár. V Terste vydala za svojho priateľa, Wernera Mürza. Na túto príležitosť zvolila luxusné šaty, ktorých hodnota bola neuveriteľná – 800 000 eur. Svadobné šaty boli totiž celé posiate jemnými kryštálikmi Swarovski. Na bielych šatách sa ich nachádzalo presne 500 000 a vážili 46 kilogramov.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Maldivy #Victoria Swarovski

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...