Aj Ramazzottiho dcéra bojuje s koronavírusom: Myslela som si, že som pripravená

Moderátorka Michelle Hunziker (43) je trojnásobnou mamou a starosti jej aktuálne robí najstaršia dcéra, Aurora Ramazzotti. 23-ročná moderátorka sa infikovala koronavírusom.

12.11.2020 15:00
debata

V talianskej televíznej šou „Ogni Mattina“ v priamom prenose v pondelok hovorila o svojej chorobe. „Už je mi lepšie, ale som v karanténe,“ hlásila Aurora z lôžka. Vírusom sa nakazila ​​nielen Aurora, ale aj jej priateľ Goffredo Cerza. Pár zaskočil nezvyčajný kašeľ, ktorý bol predzvesťou ochorenia, ako opísala Aurora. „Táto choroba je veľmi špecifická, ako sme už zistili,“ opísala. "Za posledných pár mesiacov som bola na toto dobre pripravená, ale kým som to sama nezažila, nevedela som, čo mám čakať.“

Začalo sa to kašľom: „Uvedomila som si, že to môže byť vírus, dúfala som však, že nie … Mala som veľmi ťažkú ​​infekciu dutín, teraz som na tom oveľa lepšie,“ informovala v pondelok, počas šiesteho dňa jej choroby. Aby nedošlo k vystaveniu ďalších ľudí chorobe, s priateľom sa okamžite izolovali doma. „Každý deň s touto chorobou je iný, ale moje pľúca sú opäť v poriadku a mám z toho veľkú radosť,“ opísala na Instagrame.

Otcom Aurory je taliansky spevák Eros Ramazzotti, ktorý pred pár dňami oslávil 57. narodeniny. Pri tejto príležitosti zverejnila jeho dcéra na Instagrame spoločnú fotografiu. Eros Ramazzotti žil s Hunzikerovou v manželstve v rokoch 1998 až 2002.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Michelle Hunziker #Aurora Ramazzotti

+ Začnite jesť pravidelne v menších dávkach, budete sa cítiť lepšie.
Na darčeky nemusíte míňať peniaze, pokúste sa...

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, kľúč k úspechu.
Nebojte sa toho čo bude, pre vás všetko dopadne najlepšie ako...