Porotkyňa zo Superstar sa teší na tretie dieťa. Album krstí koncertom v prázdnom klube

Slovákom je známa najmä ako členka poroty speváckej súťaže Superstar, v susednom Česku patrí medzi rešpektované a populárne umelkyne. Klára Výtisková je však tiež veľmi rodinne založená dáma.

14.11.2020 00:00
debata
Speváčka Klára Výtisková so svojím partnerom je... Foto: Michal Budínský
Speváčka Klára Výtisková so svojím partnerom je v šťastnom očakávaní tretieho potomka. Speváčka Klára Výtisková so svojím partnerom je v šťastnom očakávaní tretieho potomka.

Len nedávno Výtisková prezradila, že s manželom Romanom Víchom čakajú spoločne tretieho potomka. Majú spolu už dve dcéry. Obligátnu otázku, či to bude dievča alebo chlapec, odráža česká speváčka s úsmevom prezrádza. „Vlastne som si vždy myslela, že budem mať tri dcéry. Rozhodne ‚neskúšame chlapca‘, s Romanom sme skrátka túžili po troch deťoch, ale nevedeli sme, ako nám to ako rodičom pôjde. Po druhej dcére Olivii bolo jasné, že chceme väčšiu rodinu. Veľmi sa tešíme!”

O tehotenstve speváčky dlho netušili ani mnohí jej kamaráti. „Vďaka lockdownu a jeseni v kabáte sa mi darilo tehotenstvo dlho skrývať, a tak všetko vyšlo najavo až pri natáčaní live session, ktorú chcem venovať fanúšikom namiesto presunutého krstu v ROXY,“ uviedla Výtisková na margo pôvodne plánovaného krstu jej ostatného albumu Love is gold. Ten sa pre pandemické opatrenia konať nebude, nahradí ho teda záznam minikoncertu, ktorý vznikol v prázdnom klube a bude mať premiéru koncom novembra.

Speváčka Klára Výtisková je tretíkrát tehotná. Foto: Michal Budínský
Speváčka Klára Výtisková je tretíkrát tehotná. Speváčka Klára Výtisková je tretíkrát tehotná.

„Vďaka natáčaniu som si uvedomila, ako nám všetkým živé koncerty chýbajú,“ uviedla Výtisková. „V prázdnom klube Meetfactory sme si s kapelou rozložili nástroje na mieste, kde normálne stojí publikum. Kluby teraz zívajú prázdnotou a využitie celého priestoru ako prázdnoty doby pre kultúru je symbolické,“ doplnila.

Ak to bude len trochu možné, Vytisková plánuje koncertovať so svojou kapelou v lete budúceho roka. "Pokiaľ bude situácia priaznivá pre konanie festivalov, pôjdem i s deťmi, mám to vyskúšané, na klubové turné ich nevozím, ale v lete sa dá hranie i s malými deťmi skvele skĺbiť, dievčatá festivaly milujú.”

Speváčka Klára Výtisková je už mamou dvoch... Foto: Michal Budínský/Supraphon
Speváčka Klára Výtisková je už mamou dvoch detí, teraz pribudne tretie. Speváčka Klára Výtisková je už mamou dvoch detí, teraz pribudne tretie.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #koncert #tehotenstvo #dieťa #Klára Výtisková

+ Zobudíte sa skôr a začnete robiť veci, ktoré vás budú posúvať ďalej.
Nezabúdajte na dôležité veci, ktoré máte...

+ Chráňte sami seba pred infekčným ochorením, buďte zodpovedný.
V oblasti financií sa vám začne dlhodobo dariť,...