Ricky Martin kedysi plánoval inú kariéru než spevácku! Teraz o ňu zabojuje opäť

Ricky Martin sa v hudobnom biznise úspešne pohybuje celé desaťročia.

15.11.2020 14:00
Ricky Martin Foto: ,
Ricky Martin.
debata

A to pritom ani nechcel byť spevákom. V rozhovore pre „Berliner Zeitung“ opísal, že pôvodne mal naplánovanú inú kariéru, hereckú. Prečo potom nebol častejšie pred kamerou?

„Vlastne, to bol presne môj plán. Moja kariéra sa začala v dvanástich rokoch v chlapčenskej skupine, ale keď som mal 15 rokov, postavil som sa pred kameru prvýkrát ako herec a okamžite som sa stal na nej závislým. Bol som pevne presvedčený, že vo svojom živote nič viac nepotrebujem a hneď, ako som mohol, prihlásil som sa na legendárnu Tisch School of the Arts v New Yorku. A dokonca ma prijali na štúdium herectva,“ prezradil sympatický spevák.

Potom však všetko dopadlo inak. „Neodolal som, keď mi v Mexiku ponúkli hlavnú rolu v muzikáli. A čo je najdôležitejšie, dostal som svoju prvú sólovú nahrávaciu zmluvu. Zrazu v mojom živote opäť hrala prvé husle hudba, vyhral som Grammy, mal som hity a vyrážal na turné. Všetko nabralo oveľa väčší spád, ako som kedy sníval a, samozrejme, dlho som už nemal priestor na nič iné. A neľutujem ani chvíľu. Teraz mám 48 rokov, mám skvelých učiteľov herectva a veľa času investujem do toho, aby som sa ako herec zlepšoval. Pretože nikdy nie je neskoro vydať sa za novou kariérou. Môžem hrať do svojich 80-tich rokov a mať šedivé vlasy,“ plánuje Ricky Martin.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Ricky Martin #Grammy

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...