Tehotenstvo je divoký zážitok, opísala budúca mamička Emma Roberts

Herečka Emma Roberts (29), ktorá je neterou slávnejšej Julie Robertsovej, čaká so svojím partnerom, Garrettom Hedlundom (36), prvého potomka.

16.11.2020 00:00
Herečka Emma Roberts sa objavila v kreácii od... Foto: ,
Herečka Emma Roberts.
debata

Ako pekná blondínka prezradila, bude to syn. Herečka, ktorú fanúšikovia poznajú aj z „American Horror Story“, sa v najnovšom vydaní časopisu „Cosmopolitan“ rozhovorila aj o tom, že mala problémy s otehotnením, pretože jej pred niekoľkými rokmi diagnostikovali endometriózu a bolo jej odporúčané „zmraziť si vajíčka alebo zvážiť iné možnosti“. „Napodiv som mala pocit, že som urobila niečo zle,“ povedala herečka.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Emma Roberts (@emmaroberts)

Keď otehotnela, nechcela byť prehnane optimistická: „Keď ste tehotná, môže sa niečo pokaziť. To na Instagrame nevidíte,“ opísala. Teraz sa však jej rodinný sen plní a tehotenstvo je pre nastávajúcu matku zvláštnym zážitkom, často dostáva otázky, ako ho prežíva. „V roku 2020 sa to stalo takou bežnou otázkou. Krátka odpoveď: Som hladná a unavená. Stravovanie a spánok sa počas tehotenstva neriadia normálnymi zákonmi. Ale som zdravá, za čo som vďačná najviac. Vidieť moje telo tak drasticky sa meniť zvnútra i zvonka je divoký zážitok. Prekvapivý a krásny,“ dodala.

Hedlund, ktorý je o šesť rokov starší od Robertsovej, bol v minulosti niekoľko rokov partnerom herečky Kirsten Dunstovej. Emma Roberts zase tvorila v minulosti pár s kolegom Evanom Petersom.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #tehotenstvo #Emma Roberts

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...