Nečakané! Mama vojvodkyne Kate sa ozvala cez Instagram. Jej foto? Posúďte

Nie je žiadnym tajomstvom, že mama vojvodkyne Kate, sympatická Carole Middleton (65), žije svoj život mimo médií a rozhovory takmer neposkytuje.

15.11.2020 00:00
Britain Michael a Carole Middletonovci, rodičia... Foto: ,
Michael a Carole Middletonovci, rodičia vojvodkyne Kate.
debata (1)

Zatiaľ, čo jej staršia dcéra je jednou z najsledovanejších žien sveta, ona sa drží v úzadí a nemá potrebu sa nijako mediálne zviditeľňovať. Na záberoch sa objavuje len počas zvláštnych rodinných príležitostí, akými boli napríklad krsty jej vnúčat.

Preto jej aktuálne prihlásenia sa cez Instagram ich rodinnej firmy „Party Pieces“ poriadne prekvapilo verejnosť. Sympatická 60-nička napísala, aké Vianoce bude mať tento rok. Sviatky budú kvôli pandémii a s ňou spojeným obmedzeniam iné ako obvykle. Carole Middleton sa tak pripravuje na to, že sa cez sviatky nebude môcť dať dokopy svoju rodinu. Matka vojvodkyne Catherine naznačuje, že ich nestrávi so svojimi deťmi a vnúčatami.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Party Pieces (@partypieces)

„Možno sa nebudeme môcť dať dokopy, ale po roku akým bol 2020 si musíme spomenúť, čo je počas Vianoc obzvlášť dôležité,“ napísala okrem iného a dodala: „Väčšinou mi moje vnúčatá pomáhajú so zdobením stromčeka. Tento rok ich poprosím cez video-hovor, aby mi povedali, kam akú ozdôbku zavesiť.“

Okrem zverejneného statusu 65-ročná Carole prekvapila aj fotografiou, na ktorej pózuje oblečená vo sviatočnom, opretá o vyzdobenú komodu, na tvári jej svieti srdečný úsmev. Aj týmto spôsobom nabáda ľudí, aby si vyzdobili príbytky dekoráciami z ich rodinného internetového obchodu.

Carole Middleton a jej manžel Michael (71) žijú v Bucklebury, čo je 80 kilometrov vzdialené mestečko od Londýna a celkovo majú štyri vnúčatá – tri deti vojvodkyne Kate a jedného syna Pippy.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #vojvodkyňa Kate #Carol Middleton

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....