To snáď nie! Aj tento sympatický herecký pár končí, rozišli sa vraj pred mesiacmi

Tohtoročný novembrový piatok trinásteho nepriniesol dobré správy v prípade známeho hollywoodskeho páru Olive Wildeovej a Jasona Sudeikisa. Dvojica práve v tento deň potvrdila médiám svoj rozchod.

16.11.2020 00:00
debata
Herec Jason Sudeikis a jeho snúbenica Olivia... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Herec Jason Sudeikis a jeho snúbenica Olivia Wilde (v kreácii Elie Saab). Herec Jason Sudeikis a jeho snúbenica Olivia Wilde (v kreácii Elie Saab).

Samozrejme, nejde o záležitosť, ktorá by sa viazala na deň nešťastia pre poverčivých. Ako informoval magazín People, ktorý správu priniesol, Wilde sa s otcom svojich dvoch detí mala rozísť už začiatkom roka vo veľmi priateľskej atmosfére. Dvojica len túto skutočnosť nekomunikovala doposiaľ s verejnosťou.

„Bolo to veľmi priateľské a celkom prirodzene obaja prešli do skvelého modelu spolurodičovstva,“ komentoval pre People nemenovaný zdroj. O tom, že by jeho slová mohli byť pravdivé, svedčí fakt, že ešte v lete Wildeovú aj so Sudeikisom a deťmi zachytili paparazzovia na pláži v dobrej nálade a pri spoločných hrách.

Herecká dvojica bola zasnúbená, no nikdy sa neposunuli do štádiu svadby. Rozchodom sa zrejme zásnuby zrušili. Pôvabná herečka a talentovaná režisérka, rovnako ako jej herecký partner sa však snažia myslieť na blaho svojich dvoch detí – dcéry Daisy a syna Otisa a tak stále trávia dostatok času spolu.

Wilde sa pred pár týždňami pustila tiež do práce do ďalšieho režisérskeho projektu – trilleru Don't worry darling, v ktorom si zahrá napríklad aj spevák Harry Styles. Len pred pár dňami potvrdili zdroje z produkcie, že filmovanie muselo byť dočasne pozastavené pre prítomnosť infekcie koronavírusom v štábe. Po odporúčanej karanténe by však mali zúčastnení pokračovať v práci.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rozchod #Olivia Wilde #Jason Sudeikis

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...