Jediný a milovaný už 27 rokov! Michelle Pfeiffer takto vyznala lásku manželovi

Napriek početným správam o rozpadoch hollywoodskych vzťahov aj v továrni na sny existujú také, ktoré môžu mať dlhoročné trvanie. Medzi šťastlivcov v tomto smere rozhodne patrí herečka Michelle Pfeiffer.

16.11.2020 14:00
debata

Jedna z najkrajších žien filmu v 80-tych a 90-tych rokoch je už bezmála tri dekády partnerkou známeho scenáristu a producenta Davida E. Kelleyho a čo čert nechcel na piatok trinásteho novembra minulý týždeň pripadlo aj ich manželské výročie. Pfeiffer s Kelleym oslávili 27 rokov ako životní partneri s obrúčkami.

„Môj jediný a najlepší už 27 rokov,“ napísala dnes 62-ročná herečka k záberu na Instagrame, na ktorom pózuje pri večeri so sympatickým scenáristom. Kelley má na konte hity ako Sex v meste, ale tiež Veľké malé klamstvá či najnovšie aj seriál The Undoing (Mala si to vedieť) s Nicole Kidmanovou a Hughom Grantom v hlavnej úlohe.

S Pfeifferovou sa vzali 13. novembra 1993 (v tom roku pripadol trinásty november na sobotu, nie piatok!) a spoločne vychovali dve deti. Okrem biologického syna Johna majú aj adoptovanú dcéru Claudiu.

Herečka Michelle Pfeiffer a jej manžel David E.... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Herečka Michelle Pfeiffer a jej manžel David E. Kelley, ktorý je tvorcom projektu Veľké malé klamstvá. Pfeiffer prišla v kreácii Brunello Cucinelli. Herečka Michelle Pfeiffer a jej manžel David E. Kelley, ktorý je tvorcom projektu Veľké malé klamstvá. Pfeiffer prišla v kreácii Brunello Cucinelli.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #výročie #Michelle Pfeiffer #manžel

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...