Slávny plejboj z kardashianovského klanu má novú frajerku: Neuveríte, čia je to dcéra!

Dlhé mesiace tvoril pár s modelkou Sofiou Richieovou, adoptívnou dcérou slávneho speváka Lionela Richieho. A teraz, zdá sa, sa rozhodol Scott Disick počarovať ďalšej dcére slávnych rodičov.

17.11.2020 13:21
debata (2)
Herečka Lisa Rinna (v strede) a jej dcéry... Foto: SITA/AP, Charles Sykes
Herečka Lisa Rinna (v strede) a jej dcéry Delilah Belle Hamlin (vľavo) a Amelia Gray Hamlin. Herečka Lisa Rinna (v strede) a jej dcéry Delilah Belle Hamlin (vľavo) a Amelia Gray Hamlin.

Novou partnerkou 37-ročného Disicka by mala byť len 19-ročná Amelia Hamlin, dcéra hollywoodskeho herca Harryho Hamlina a jeho manželky – herečky a hviezdy z reality-šou Lisy Rinny. Najmladšie z detí tohto amerického celebritného páru sa údajne s Disickom stretáva už niekoľko týždňov.

Dôkazom majú byť však najnovšie zábery, ktoré dvojicu zachytili na pláži pri prechádzke. Disick mal Hamlinovú nežne objímať a držať za ruku. Noví partneri sa k sebe túlili ako na rande a strávili takto viac ako hodinu, kým potom spolu zamierili do automobilu a odišli.

Scott Disick na archívnom zábere. Foto: SITA/AP, Alexandra Wyman
Scott Disick na archívnom zábere Scott Disick na archívnom zábere.

Zábery páriku priniesol americký šoubiznisový portál TMZ.com, ktorý tiež medzi prvými informoval o ich údajnom vzťahu pred pár týždňami. Iskrenie medzi dvojicou malo prebehnúť počas jedného z halloweenskych večierkov, na ktorom sa Amelia aj Scott zúčastnili. Potom už veci nabrali rýchly spád.

Disick, ktorého bolo posledné roky vídať práve v spoločnosti Sofie Richieovej, je známy tiež ako bývalý manžel najstaršej dcéry z kardashianovského klanu – Kourtney Kardashianovej, s ktorou majú spoločne tri deti. Napriek rozvodu sa Disick objavoval aj v reality-šou, ktorú rodina nakrúcala a jeho kariéra je stále prepojená s niekdajšou rodinou.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #láska #vzťah #Amelia Hamlin #Scott Disick

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...