Deti, teraz neklopte na dvere! McConaughey sa venuje manželke aj v karanténe

Zvládnuť karanténu ako rodina nemusí byť jednoduché. Vie o tom svoje aj herec Matthew McConaughey, ktorý priznal, že uplynulé mesiace dali jemu aj jeho manželke Camile poriadne zabrať.

18.11.2020 00:00
debata
Herec Matthew McConaughey a jeho manželka... Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
Matthew McConaughey a jeho manželka Camila Alves Herec Matthew McConaughey a jeho manželka Camila Alves v kreácii Georges Hobeika.

V rozhovore s moderátorkou Ellen DeGeneresovou oscarový herec uviedol, že uplynulé mesiace boli pomerne náročné. Pod jednou strechou ich strávili s manželkou s ich troma deťmi a tiež hercovou 88-ročnou mamou Kay.

„Už to trvá dosť dlho na to, aby som mohol odpovedať, keď sa ma niekto opýta, koľko detí máte doma, že odpoviem štyri. 12, 10, 7 a 88-ročné. Vždy chodí do postele až po mne a zobúdza sa predo mnou,“ opísal McConaughey. „Už je to sedem mesiacov, čo takto fungujeme a niekedy je to náročné,“ komentoval herec.

„Niekedy absolvujete deň a je toho toľko, učiť sa s deťmi online, každého nastaviť, pripraviť jedlo, ja sa venujem mojej práci, Camila robí niečo svoje a niekedy je večer poldesiatej, desať hodín a my sa na seba pozrieme a hovoríme si: ‚Ahoj, ako sa máš?‘,“ opísal situáciu americký herec.

Zároveň však manželku pochválil, že je skvelý plánovač. „Stále sa zlepšujeme a Camila dokáže vytvoriť plán, ktorý nie je len o deťoch, ale myslí aj na nás. Takže im jednoducho povieme, deti, teraz nám nebudete klopať na dvere. Máme nejaký čas len sami pre seba,“ doplnil McConaughey.

Päťdesiatjedenročný herec v uplynulých dňoch predstavil v USA jeho vlastné memoáre – knihu Greenlights, v ktorej otvorene hovorí o svojej kariére, ale aj súkromnom živote.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #deti #Matthew McConaughey #Camila Alves #karanténa

+ Zdieľanie času s blízkymi posilní vaše šťastie a pohodu.
Nečakajte, že všetci zarábajú ako vy, prispôsobte sa aj...

+ Nájdite čas na relax, je to dôležité pre vaše zdravie a šťastie.
Aj vy musíte dodržiavať určité pravidlá, aj čo...