Pred Harrym a Williamom by som asi ušla, hovorí predstaviteľka princeznej Diany

Posledné dni sa nehovorí o inom ako novej série seriálu The Crown. Do deja vstúpila aj princezná Diana, ktorú si zahrala herečka Emma Corrin.

18.11.2020 00:00
debata
Herečka Emma Corrin ako princezná Diana na... Foto: SITA/AP, Des Willie
Herečka Emma Corrin ako princezná Diana na zábere zo seriálu The Crown. Herečka Emma Corrin ako princezná Diana na zábere zo seriálu The Crown.

Pôvabná Britka, ktorá stvárňuje slávnu členku kráľovskej rodiny, milovanú celebritu a tiež tragicky zosnulú Dianu, sa v rozhovore pre GQ Hype vyznala zo svojich pocitov. Na otázku, či by sa stretla s princom Williamom a princom Harrym, deťmi Diany a Charlesa, však reagovala odmietavo.

„Nedokážem si to predstaviť. Ak by som ich uvidela na nejakej spoločenskej akcii, pravdepodobne by som odišla,“ vyhlásila Corrin. Zároveň by však rada vedela, čo si princovia myslia o jej stvárnení ich zosnulej mamy, ktorá údajne mala k obom synom veľmi blízko.

Emma Corrin sa vo štvrtej sérii The Crown objavuje v čase zoznámenia sa s Charlesom (hrá ho Josh O'Connor) a následnej svadby, ale aj problémov, ktoré má prinášať Charlesova blízkosť ku Camile Parker-Bowlesovej.

Mnohí fanúšikovia seriálu tvrdia, že v tomto prípade tvorcovia pritvrdili a doposiaľ voči kráľovskej rodine pomerne šetrný seriál môže tentoraz jatriť staré rany. Zároveň však mnohí ospevujú famózny výkon mladej Corrinovej, ale tiež napríklad herečku Gillian Andersonovú, ktorá do príbehu vstúpila v úlohe niekdajšej britskej premiérky Margaret Thatcherovej.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #princ William #princ Harry #seriál #princezná Diana #Emma Corrin

+ Pravidelné cvičenie zvýši vašu energiu a životný elán.
Osobný rozvoj vám otvorí dvere k novým príležitostiam....

+ Vyvážená strava a pohyb sú základmi vášho dobrého zdravia.
Ukážte čo dokážete, neskrývajte si nápady len pre...