Hviezda zo stránok Brava má 60! Ste zvedaví, ako vyzerá slávna Kim Wilde dnes?

Kim Wilde, rodáčka z Londýna, sa na hudobnú scénu katapultovala svojím prvým singlom v roku 1981 – Kids in America.

18.11.2020 10:00
debata (4)

V tomto období ju následne preslávili hity ako "Chequered Love“ (1981), „You Came“ (1988) či „Never Trust a Stranger“. Počas svojej najväčšej slávy sa objavila aj v niekoľkých filmoch a epizódnu rolu si zahrala aj v seriáli Knight Rider (1982 – 1986).

V roku 2021 plánuje Kim Wilde turné s názvom „Greatest Hits Tour“, počas ktorého na jeseň poteší fanúšikov vo Švédsku, Nemecku, Veľkej Británii, Švajčiarsku či Nórsku.

Speváčka Kim Wilde v časoch najväčšej slávy. Foto: Profimedia
Kim Wilde Speváčka Kim Wilde v časoch najväčšej slávy.

Ku svojej 60-ke si ona sama darovala špeciálny darček, vianočný album „Wilde Winter Songbook“, ktorý vyšiel 13. novembra. Ako prezradila v rozhovore pre agentúru spot on news, 60-ka ju nijako netrápi. „Ako povedala kedysi Aaliyah, vek nie je nič iné ako číslo,“ myslí si slávna blondínka.

Kim Wilde na zábere z roku 2019. Foto: Profimedia
Kim Wilde Kim Wilde na zábere z roku 2019.

Wilde opísala, ako oslávi svoje jubileum, ale žiadna veľkolepá párty ju nečaká. „Som doma s mojou milovanou rodinou počas druhého lockdownu. Nenapadá mi lepší spôsob, ako osláviť túto udalosť.“ Speváčka je dvojnásobnou mamou, v roku 1996 sa vydala za herca a scenáristu Hala Fowlera, s ktorým je dodnes. V roku 1998 porodila syna Harryho, v roku 2000 sa stala mamou dcéry Rose. Narodeninové plány však mala o čosi iné, korona-kríza ich však zmenila. „Chcela som stráviť narodeninový deň pri mori a dať si ‚Fish and Chips‘. More ma volá k sebe.“

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa KimWildeOfficial (@kimwildeofficial)

Hoci speváčka priznáva, že aktuálna kríza ľuďom mnoho vzala, predsa len im aj niečo poskytla. „Covid-19 nám toho veľa odniesol, ale dal nám tiež príležitosť začať odznova. Želám si, aby sme všetci robili lepšie rozhodnutia o našich životoch a najmä o tom, ako ovplyvníme planétu či svet zvierat.“ Ona sama priznala, že čím je staršia, tým je pre ňu život príjemnejší a intenzívnejší. „Zo všetkých chýb a zlých rozhodnutí som sa poučila. Rok 2020 si budem pamätať ako čas zmien, v ktorom pre mňa slová ako viera, nádej a láska nadobudli nový význam,“ opísala niekdajšia kráska, ktorá sa pravidelne usmievala zo slávneho časopisu Bravo.

Kim Wilde v  Royal Albert Hall v Londýne v roku...
Speváčka Kim Wilde v časoch najväčšej slávy.
+4Speváčka Kim Wilde počas koncertu vo...

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #výročie #Kim Wilde

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...